''Bırakın tartışmayı! Sizden öncekiler sırf bunun yüzünden helak oldu. Tartışmanın faydası yoktur, tartışma zararlıdır. Mümin münakaşa etmez. Münakaşa edene şefaat etmem.''[Taberani]
Niye benim burada yeni olmam yanlış karşısında susmamı mı gerektirir? Bu ifadeniz kabadayılığa kaçmamış mı sizce? Ben acaba bu forumda "Allah" denilmiyor mu demişim? Peki ikimizi de azarlayacak kıdeme ulaştığınıza göre çok mühim bir zat-ı muhterem olmalısınız...
hemen belirteyim hıristiyanlar tanrı demez god veya jesus (cisıs yani isa) der. Zira isa da onlara göre tanrının dünyadaki halidir.
denilip üç nokta ile olay kapatılıp yeni bir satır ile sanki başka birine dönüpkardeşim ne zamandır bu forumdasın...biz burda Allahın ismini hergün zikrediyoruz...
denilince haliyle ilk satırı kendimize aldık. O sözleri bana dememenize ayrıca sevindimsende 'tanrı'demeseydin daha iyi olurdu...
biz müslüman olarak bu kelimeyi kabul etmiyoruz.o hristiyanların kullanmış olduğu bi kelime...
Aslında bunu bile tartışmamız yalnış...
ne günahkar kullarız...Allahım bizi affet...
Allah razı olsun...
[
Allah ilmi dileyene, malı istediğine verir.
yazdıklarının icinden birtek bunu doğru buldum
coğunluğada kulak ver.... konuyuda iyi niyetinden dolayı actığına eminim ama
lütfen biraz daha dikkat et..
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.