Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayır. çarşaf giymek gerekir dememdim.tercihlerimizi doğru yapabiliriz dedim.sonuçta benimde herkez gibi dikkat edeceğim hususlar var.bu yüzden dua ediyorum ; Allah ayağımızı kaydırmassın..
burası karışmış yaww.. ...Bence tesettüre uygun modeller, vücut hatlarını belli etmiyo...Zevkler kişiden kişiye değişir...O yüzden fikirlerinize saygı duyuyorum
tesettür şartları vardır arkadaşlar her ne kadar tamamen uymuyor olsakta kabul etmemezlik yapmayalım.....
şartlar şunlardır..
1;dar olmayacak
2;kısa olmayacak
3;ince olup vücut hatlarını belli etmeyecek
4;dikkat çekici renkte olmayacak
5;kokulanmış olarak dışarı çıkılmamasıda tesettür kapsamına girer...
fıkıh alimlerimiizn çoğunluk olarak üzerinde durduğu şartlar bunlardır....elimizden geldiğince uymakta bize düşer....
biz sadece nur 31 e göre örtünmüyoruz.ikinci kez gelen tesettür ayetini unutmamamız gerek.ahzab-59 aytte gecen cılbab kelimesine dikkat etmek gerekiyor.alimlerin müfessirlerin cilbab mevzuunda hemfikir olduğu çok önemli noktalar var. bunları göz ardı etmemek lazım..
mesela pantolon da bunlardan biri.müslüman kadının kimliğine yakışmaz hakkında kesin hükümler olan bir konu.
bunlar hakkında herkesin arastırma yapması gerekiyor..fetvalar değil hükümler önemli..
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.