Önemli!...

bcetin811

AMEL-Ý SALÝH
Arkadaşlar bu sıralar çok sıklıkla karşılaştığımız bir durum var..www. cebimdemsn .com şeklinde bir link, kullanıcıların haberi olmadan başka kişilere otomatik olarak gönderiliyor..Bu durum Mücahid abininde başına gelmiş..Msn listesinde mücahid abinin adresi olan kişiler kesinlikle bu ve benzeri linklere tıklamasın..Mücahid abinin işletim sistemi çöktüğü için msn şifresinin kırılmasından şüpheleniyor..Onun adına bu uyarıyı ben yapıyorum...Bilginize!...

Ne kadar güzel, zamanında haberdar olup da önlem alarak aynı zamanda dostlarını uyarmak.
Her insan bu kadar şanslı olamayabilir.
Geçmiş olsun üstad.

Arkadaşlar bu sıralar çok sıklıkla karşılaştığımız bir durum var..www. cebimdemsn .com şeklinde bir link, kullanıcıların haberi olmadan başka kişilere otomatik olarak gönderiliyor..Bu durum Mücahid abininde başına gelmiş..Msn listesinde mücahid abinin adresi olan kişiler kesinlikle bu ve benzeri linklere tıklamasın..Mücahid abinin işletim sistemi çöktüğü için msn şifresinin kırılmasından şüpheleniyor..Onun adına bu uyarıyı ben yapıyorum...Bilginize!...

Selamün Aleyküm,önce Mücahid kardesime gecmis olsun ben hala o cöküntüyü yasiyorum.Banada geldi ama ben Mücahidin böyle sey göndermeyecegini bildigimden hemen karaladim...Bu arada Izine gidiyorum hepiniz Allaha emanet olun...

Sende Allah'a emanet ol metin abi!..Hayırlarla git hayırlarla gel..Allah içine sindirsin inşallah..

bu yeni tür bi virüs abinizin şifresi kırılmış deil..işletim sistemine uzantı olarak yerleşen bi virüs sadece.format atıldığında düzelir..gelen linklere tıklamadığınız sürece cok sıkıntı olmaz..selametle

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks