Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ölümüm sırasında AZRAİL'le konuştuklarım

Mücahid

New member
Katılım
17 Mar 2007
Mesajlar
2,553
Tepkime puanı
223
Puanları
0
Yaş
56
Konum
Tr
Foruma yeni girdim. Hikayemi anlatacağım. Baştan söyleyeyim ki, bir sürü anlatım hatalarım olacak, şimdiden değerli forum arkadaşlarımdan özur dilerim.

Şuna eminim ki yazdıklarımda kalbinde İman ateşi olanlar,teslim olmuş olanlar ve de İnkarcılar bu hikayeyi okuyacak ifadelerimi kendi hayat tarzlarına göre yorumlayacaklardır.

Hastalıklı bir bünyeye sahibim. Çocukluk yıllarımda hafif bir trafik kazası da geçirmişim. Bu sebepten zayıfım. Bir sürü yetersizliklerim hatalarım var. Artık köşeye sıkışmış birisiyim.Mutluluk nedir bilememişim.Tadmak iştiyorum mutluluğu ama adresim hep hatalı, yani nefsime uyuyorum girdaplar fırtınalar beni hep acı dolu girdaplardaki gizli ve aşikar kayalıklara kollarım bacaklarım çarpıp duruyor. İçimde Allah sevgisi mevcut, gafletim beni oralara taşımıyor ne kadar da arzu ediyorum islamı yaşamayı.Gaflet perdeleri beni yıllarca oyalamış. Yaş 36' merdiven dayamış vakit namazları uçmuş gitmiş yıllarca.

Yeni hayatıma yolda aylak aylak yürürken Beyoğlu'nun ara sokaklarında küçücük bir camiinde kıldığım İkindi namazıyla başladı. Hastalıklarım devam ediyor ama artık mutluyum.
Allahın hidayeti onu dileyen ve dilenenlere dir kardeşim.Talip olman seni mutlu kılmış rahmeti ve merhameti her zaman gazabına galebe çalan bir rabbe kul olmak mutlulukların en büyüğüdür.Bu tercihin inşaallah seni iki cihanda bahtiyar eder.Selam ve dua ile
 

Mücahid

New member
Katılım
17 Mar 2007
Mesajlar
2,553
Tepkime puanı
223
Puanları
0
Yaş
56
Konum
Tr
sevgili müslüman arkadaşlarım, bir masal da ben anlatmak isterdim fakat sizler gibi fantazi kuramıyorum.bu tür yeteneklerden mahrumum..ayrıca masallarla da aram iyi değildir..imzamla yetinmek durumundasınız :)
Allah teala hazretleri sizi iman yeteneğinden mahrum bırakarak boynunuza demir laleleri kalbinize kara mührü basmış.İmansızlığınız sizin olsun ama iman edenlere sataşmayın lütfen
 
Üst Alt