Objektifimden Karadeniz

hannane

New member
resim067yz5.jpg

hmm....
ben daha iyi çekerim ama neyse işte, sende fena çekmemişin kardeşim:):D
eline sağlık...

selametle..

dağa sismi inmiş.. nü gzll görüntü.. bi keresinde bizde bu tür bi olay yaşamıştık..
iki dağ arasına sis inmiş, bizde dağdan aşağıya inip diğer dağa çıkacağız.. yani yol öyle.. sis tam ortada.. inerken sisi gördük.. içine girdik,ilerledik, ve çıktık.. arkamıza döndük sis aşağıda bize el sallıyor.. :) cidden çok gzll görntüydü..göre göre sise girdik çıktık yani..

selametle..

:eek:
dağa sismi inmiş.. nü gzll görüntü.. bi keresinde bizde bu tür bi olay yaşamıştık..
iki dağ arasına sis inmiş, bizde dağdan aşağıya inip diğer dağa çıkacağız.. yani yol öyle.. sis tam ortada.. inerken sisi gördük.. içine girdik,ilerledik, ve çıktık.. arkamıza döndük sis aşağıda bize el sallıyor.. :) cidden çok gzll görntüydü..göre göre sise girdik çıktık yani..

selametle..
Sağ salim çıkmışsınız ne güzel...

Ben cesaret edemedim o dağa tırmanmaya

Allah razı olsun. Resimleri görünce orda olmayı istedim nasıl. Karadeniz başkadır, anlatılmaz, başkadır işte. Az kaldı inşaAllah, yakında oradayım. :)

kardeşimle babam şu an orda kuzenimin dugunun deler....
bizde gitmiş kadar olduk..
allah c.c. razı olssun

eger becere bilirsem birazdan cep tlfouumla cekitiğim gorunduyu koyucam

MAŞALLAH MAŞALLAH
ne guzel manzaralar, dogrusunu soylemek gerekır kıskandım, bızım oralarda bu kadar yesıllık nerde.....

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks