ee burası kadardeniz abi..Bi başkadır havası suyuMAŞALLAH MAŞALLAH
ne guzel manzaralar, dogrusunu soylemek gerekır kıskandım, bızım oralarda bu kadar yesıllık nerde.....
ee burası kadardeniz abi..Bi başkadır havası suyuMAŞALLAH MAŞALLAH
ne guzel manzaralar, dogrusunu soylemek gerekır kıskandım, bızım oralarda bu kadar yesıllık nerde.....
Maaşallah abi pek net olmasada görüntü güzelmiş(Bizim köy kadar değil amahttp://www.youtube.com/watch?v=i-OsXon2vZk
işte benim köyüm.................
goruntu burdana pek net değil ama guzeldir...
Maaşallah abi pek net olmasada görüntü güzelmiş(Bizim köy kadar değil ama)
sinopluyumannem annem eriklere bak sen....bir şey sorsam siz karadenizinn hani şehrindensiniz
hemşehirlimoo guzel yer....gelinmiz var sinoptan ..gerze li......
hemşehirlim![]()
![]()
Yok abi sizi kırarmıyım ne torpiliNe kadar ayıp , ne kadar ayıp, hemşeriye torpil mi yapıyorsunuz,Antalyalı'yım diye benim başım kel mi ? Dut istiyorum kardeşim, canım gece gece dut istedi![]()
intikam dolu bir resim gibi geldi bana,Yok abi sizi kırarmıyım ne torpiliyanlız yakın çekim yapamadım artık yaprakların arasından görünenlerle idare edin bi kaç tanede yerlerde var
![]()
![]()
intikam dolu bir resim gibi geldi bana,bugün kim dost , kim düşmanmış onu anladım ,ve gerçekten başımın kel olduğunu ziyadesiyle anladım,
ben duttan ziyade eşek görüyorum, Allah için eşeklerde güzelmiş,bu da güzel teşekürler :
![]()
![]()
![]()
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.