Nur Talebelerine Cennet Müjdesi

Tebliğe, nefis karışmışsa İlahi destek AllahuAlim aradan çıkar gidermiş.Demek sizde, bende evvella kendimizi irşadetmeliyiz ki söylediklerimizden Rıza_i Hak için istifade edebilelim.Zira bu münazaradan ne siz nede ben hissedar olamadık diye düşünüyorum.

Şu halde ben susuyorum.Muradım o ki; Rabbim benim sözlerimi ve söyleyeceklerimi vicdanınıza hissettirsin.Zira O'dur kalplere hükmeden...

Görelim Rabbimiz neyler, Ne eylerse güzel eyler....

Selam ile...

Rabbim benim sözlerimi ve söyleyeceklerimi vicdanınıza hissettirsin.Rabbim benim sözlerimi ve söyleyeceklerimi vicdanınıza hissettirsin.

Tebliğe, nefis karışmışsa İlahi destek AllahuAlim aradan çıkar gidermiş.Demek sizde, bende evvella kendimizi irşadetmeliyiz ki söylediklerimizden Rıza_i Hak için istifade edebilelim.Zira bu münazaradan ne siz nede ben hissedar olamadık diye düşünüyorum.

Şu halde ben susuyorum.Muradım o ki; Rabbim benim sözlerimi ve söyleyeceklerimi vicdanınıza hissettirsin.Zira O'dur kalplere hükmeden...

Görelim Rabbimiz neyler, Ne eylerse güzel eyler....

Selam ile...

Merhaba;Nefis sahsidir eger olayin sosyal boyutlarini göz ardi edersek dediginde dogrusun ama Velakin olay öyle basit degil cünki bir ülkenin mümin boyutundaki yansimasina bakinca nefis olmadigin anlayacaksin.Sonra biz Teblig yapmiyoruz cünki Tebligi yapan yapmis bize düsen Tebyindir.Acik ortada duran Vahyi anlatmaktir yoksa kapali,üstü örtülü bir Vahy yok ortada hersey apacik diyor yaradan o nedenle kulvarlarimiz dahi uyusmuyor.Rabbimden dilerimki Vahyi Vicdaninizda hissettirsin baskaca bir sey demek haddim degildir Ibrahim kardes....

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks