Neden İSLAMFORUM?

sizinle başlayalım..:)
elbette
ben bu sitede yeni sayılırım.
bu nedenle de kendi adıma henüz birşey diyemeyeceğim.
ama ille de bişey söylemem gerekiyorsa(konuyu benim açmam hasebiyle) şunları söyleyebilirm:
sitede dinini hala ayakta tutmak için çaba sarf eden insanların varlıpını (daha doğrusu sayılarının hiç te az olmadığını ) öğrenmiş oldum.
galiba daha öğrenicek ve paylaşacak çok şey var
sevgi saygı ve muhabbetle....

» Istatistik
Üyeler: 4.492
Konular: 13.182

Yukarıda görülüyor burada olmakla kazandıklarımız inşaallah.Duamız her bir kardeşimizin bu bağa üzüm yeme niyeti ile gelmesi.O niyetle gelenler bir çok güzellik ve lezzetten faydalanmaktalar.inşaallah.Dua ile

İslam herşeydir :) Herşeyi kazanmaya çalışmaya çalışmak için burdayım. Üyesi olmakdan gurur duyduğum tek forum İSLAMFORUM. Allah razı Olsun. Selam & dua ile

neden islamforum?

sanırım asıl soru bu idi...
islamforum'u bir konu ile ilgili araştırma yaparken googleden buldum bir kaç sonra da üye olmanın daha iyi olacağı kanaatiyle üye oldum

İçimdeki Bu Yanıp Tutuşan İslam Ateşini Birileriyle Paylaşmak İstedim ve Google danda Bu siteyi buldum Çokta Hoşuma Gitti... Ama daha Yeniyim İnşAllah zamanla birbirimizi tanıyacağız diye tahmin ediyorum ( Güzel Yazalımda Admin Uyurı Yapmasın :) Msn diline Hayır :) )

Ben bu forumda yeniyim İslam forumu bulmamda bu sitenin üyesi olan kuzenim gezgine borçluyum (GEZGİN ablacığım ALLAH senden razı olsun) Bu siteye üye olmamın amacı Gayem salihalardan olabilmek bu yol amacında yürürken sizden öğreneceğim çok şey olacağını düşünüyorum ALLAH sizden ve davası islamı yaşamak ve yaymak olan herkesden razı olsun

dostluk kardeşlik ve ötelere sevdalanma adına İslamforum

bazı kardeşler çok güzel yazılar yayınlıyorlar hoş uzun bir süre olmuştu girmeyeli en son girdiğimde de ortalık kavgadan geçilmiyordu hamd olsun o durum geçmiş...

Ben bu forumda yeniyim İslam forumu bulmamda bu sitenin üyesi olan kuzenim gezgine borçluyum (GEZGİN ablacığım ALLAH senden razı olsun) Bu siteye üye olmamın amacı Gayem salihalardan olabilmek bu yol amacında yürürken sizden öğreneceğim çok şey olacağını düşünüyorum ALLAH sizden ve davası islamı yaşamak ve yaymak olan herkesden razı olsun

Allah cümlemizden razı olsun ablacığım
bazı konularını gördüm ve çok beğendim
eğer devam edersen çok daha güzel olur bence..
senin buradaki kardeşlerimizden öğrendiğin şeyler olacağı gibi bizim de senden öğreneceğimiz çok şey var çünkü...
selamlar...

Ben de bu forum da yeniyim ancak bu kısa zaman içinde birçok şey kazandım en ufaktan bir örnek mesela burda ufak birşey olsa dahi insanların birbirine teşekkür etmesi çok güzel "Allah Razı Olsun" demesi işte ben İSLAM FORUMDA bunu buldum islamı bilgilerin yanı sıra güzel ahlak ve başka başka şeyler...

Benim bu formda birşeyler öğrenmeme vesile olan bütüüüüüün kardeşlerime Allah Razı çok teşekkür ederim

Bende bu forumda yeni üyeyim.tesadüf islam forumu buldum değerli paylaşımlar yapıldığını gördüm.emeği geçenlerden allah razı olsun.

"Başlat/ Tüm programlar/ Başlangıç" klasörüne İslamforum kısayolu koymuş biri olarak diyebileceğim: "Allah için seviyorum" dahası var mı?

bu sitede yaşamım boyunca kazanamadıklarımı kazandım.ve tabiki dinimi daha çok yaşamayı...bu siteyiii seviyorum

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks