Neden İSLAMFORUM?

neden ıslamıforum__???

ben bu sıteyle bır arastırma yaparken karsılastım içerıgıne baktım benım ılgımı cok cektı ve kayıt olmaya karar verdım ... ve bu sıteyle hayatımdakı bır sey ve bırcok seye yon vermeyı ogrendım ......dınıne bu denlı sahıp cıkan ve ıslam dınını en guzel ve en mukemmel sekılde anlatan bu sıteye gırdgım ıcın cok mutluyum ....benı aranıza aldıgnız ıcın allah razı olsun kardeslerım

allahın rahmetı ve bereketı uzerınıze olsun.......

bu sitede yaşamım boyunca kazanamadıklarımı kazandım.ve tabiki dinimi daha çok yaşamayı...bu siteyiii seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
Büşracım foruma tekrar hoşgeldin..:eek: Bizde seni çok seviyoruz uzun bi arada özelettin kendini...Fakat "m"ler çok:eek: uzamış mücahid abi görmesin ..:)

» Istatistik
Üyeler: 4.492
Konular: 13.182

Yukarıda görülüyor burada olmakla kazandıklarımız inşaallah.Duamız her bir kardeşimizin bu bağa üzüm yeme niyeti ile gelmesi.O niyetle gelenler bir çok güzellik ve lezzetten faydalanmaktalar.inşaallah.Dua ile

İlerliyoruz inşaallah...

Istatistik:

Üyeler: 5.468
Konular: 22.706

ve çünkü sadece İslam...

Bu siteye ilk girişim sadece bir süre hakkında bilgi edinmekti (Duha süresi) ama sadece o süre hakkında değil dinim hakkımda bilmediğim bir çok şeyi öğrendim ama yolun başındayım bunun da farkındayım.inş. burdaki abilerim ve de ablalarım vesilesiyle bilmediğim yada farkında olmadığım bir çok şeyide öğreneceğime de inanıyorum.Allah bu sitede emeği olan herkesden Razı olsun.
Selam ve duayla...

sadece burası değil allahın ve resulunun her anıldığı yer benim için bir cennet bahçesidir.hani efendimiz s.a buyuryorya dünyadayken cennet bahçesine uğramak istermisiniz.sahebe derki dünyadayken bir insan nasıl cennet bahçesine girerki efendimiz s.a derki bir topluluklla beraber allahın zikriyle maşgul olan insan cennet bahçesindedir.
onun için ben allah rızası için faydalanmaya ve bunun yanı sıra bazı kardeşlerimizin kendi nefsime sölediğim bir kaç kelamla onların da faydalanmasına sebeb olmak.allahın bana bildirdiklerini ve idrak ettirdiklerinide sizinle paylaşmak.sizin de o güzel hak kelamını dua ederek kalbime yazmaya çalışmak.

Üyesi olduğum ilk ve tek forum İslamForum. :)
Nedeni:- Sıcakkanlı bir forum. :)
İslam Forum vesilesiyle iki güzel dost kazandım ve bir de nasıl olur demeyin çünkü bir gerçek, çocuklukda aynı apartmanda oturduğumuz sonra taşındığımız için uzun yıllar görmediğim bir arkadaşı buldum.:):):)

guzel forum. hızmet acısından başarılı bir site.

bu forum bana sevgiyi, dostluğu kazandırdı. en esasıda Peris'i tanıdım.
Allah razı olsun emeği keçen her kesden

Son düzenleme:
Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks