Münazara.. Avukatlık Hakkında..

Beni ikna ettin Bekir kardeş(!) Herzaman ki gibi. Sizin sözleriniz delildir zaten, delile izaha ne hacet.

Ben bunları, yazdıklarını delil zannedenlere cevap diye yazıyorum.

Ve kendi bilgi dağarcığından, kendi ağzından, kendi kafasından çıkan, anlaşılabilir her mesajı değerlendirmeye hazırırm. Müsbet ya da menfi.

Sizin "yanlış" demeniz yeter.. Biz sizin köleniziz.

Böyle bir vehme kapılmayın. Yok böyle bir iddia zaten, ne de tarz... Ama burada yazılan bilgiler sınanır ve yazana sorulur. O nedenle yazılanlara dikkat etmek lazım, dır...

Son düzenleme:
Bak Bekir kardeş, benim AB faydalarına yazdığın cevapların tek bir tanesine senin tarzınla cevap vereyim, belki ne demek istediğimi anlarsın.

[FONT=&quot]42-Diyanet ve din işleri, siyasetin ve devletin kontrolünden çıkacak, özerk olacak, dinî mesajlarını ilmin onuru içinde verecek.
Komik :)

Bekir kardeşim, Nasreddin Hoca göle maya çalmış. Demişler "göl maya tutar mı?" demiş "ya tutarsa :D

İşte komik olan bu kardeşim. Benim yazdığım komik değil.

Niye komik değil? Eğer sen niye komik olduğunu söylersen ben de niye komik olmadığını söylerim.
[/FONT][FONT=&quot]İşte belki anlarsın.[/FONT] Biz mazininçocukları değiliz. İzah isteriz.

Muhabbetle

Tam üstüne bastın Duha, işte göle maya çalıp, mayalanacağına inanmak kadar mizahi bu 42. maddeye inanıp, heves etmek. Bu nedenle komik dedim.

Zamane çocuğu, şimdi sen izah et, nasıl olacak bu iş :)

Mehmet kardeşim, -kendime göre- çok ciddi bir arşiv çalışması yapıyorum.

Yazdıklarına o zaman cevap veririm.

İnşallah, neden bazı siyasi partilerin ve bazı askerlerin ve bürokratların ve bazı dini cemaatlerin AB'ye karşı olduğunu görme fırsatımız olur. Yanlzı bu başlıkta birdaha AB ile ilgili bir şey yazmayı düşünmüyorum. Ayrı başlık açacağım.

Dün sadece bir- iki saatlik bir araştırmadan 40 sayfa not tuttum. İnşaallah, ilavelerle beraber onları tesnif edip buraya özet olarak yazarım. (Yanlız internetten aramıyorum, lehine ve aleyhine kitabları da okuyorum.)
Muhabbetle

Konular ve hitaplar/ifadeler yatağından çıkıyor. Artık şuan için bu konuda münazara niyetim kalmadı. Hayırlısı...

Okurum inş. Yazarsanız.

selametle..

Hukukta geçerli bir terimdir, iddia eden ispat ile yükümlüdür. İddia ettiğinizi delillendireceksiniz. Ki, insanlar bakınca evet doğru hatta delili tezini destekliyor diyecek. Laf ola beri gele muhabbetler bir yere kadar fikir oluşturuyor. Oysa, güncel hayatta yaşananlardan verilen örnekleri her kes az çok anlıyor yada yaşıyor.

"İğne acıtır" demek başka, "iğne acıttı" demek çok başka. Aradaki farkı ancak yaşayan bilir.

Evet haklısın kimsenin iştahı kalmadı.

Bekir Abi, yüksek minarenin başına oturmuş, elinde kızılcık sopası, bu olmamış, bu komik, bu yanlış, bunu değiştir diye diye şevkimi kırıyor.

Israr ile söylüyorum. Bunlar fikirdir. Fikire itiraz edilmez. Fikire ya fikirle veya nakil ile cevap verilir. Yoksa bu olmamış, şu olmuş demek zihnimi doyurmaz. Kimse şeyh gibi dediklerinin delilsiz kabul edlimesini beklemesin.

Ayrıca, kim bir fikre itiraz ediyorsa, çürütecek odur. Çürütmekte "bu olmamış, komik" ifadeleri ile yapılmaz.

Seni demoralize ediyorsam, söyle, söz, sana bir daha cevap yazmam Sevgili Duha. Ama sana ben yazmasam, o zaman da canın sıkılacak, çatacaksın sağa sola. Sen bana çat yine, nasıl olsa ben alıştım... :)

@duha
Abi, -bana göre- çok önemli bi özel mesaj yolladım. Bunu okursan, siteye giriş alırmısın.
...

selametle..

Hukukta geçerli bir terimdir, iddia eden ispat ile yükümlüdür. İddia ettiğinizi delillendireceksiniz. Ki, insanlar bakınca evet doğru hatta delili tezini destekliyor diyecek. Laf ola beri gele muhabbetler bir yere kadar fikir oluşturuyor. Oysa, güncel hayatta yaşananlardan verilen örnekleri her kes az çok anlıyor yada yaşıyor.

"İğne acıtır" demek başka, "iğne acıttı" demek çok başka. Aradaki farkı ancak yaşayan bilir.

Buna da cevap gelmemiş. Üzüldüm, çünkü "iğne acıttı" dediğim halde, hakikate saykal vuranlar (!) hakikati ıskalamış!

Daha önce yazdıklarımızı yeniden gözden geçirince, "elhamdülillah" demenin ne kadar açıklayıcı ve iç doyurucu olduğunu tekrar tekrar görüyoruz. Zaman doğruyu haklı çıkarmaya devam ediyor.

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks