Merak Ettim

Merak Ettim

• Amerika

Kullanılan: 0 0.0%
  • japonya

• Çin

• Rusya

• Fransa

• Filistin

• Çeçenistan

• Bosna hersek

• Afganistan

• İran

• Kullanılan toplam oy
    0
  • Anket kapatılmış .
Türkiyeden başka bi yer bilmiyoyorumki:)Herhalde sevgi,saygı,huzur,mutluluk ve barış olan her yer olabilir.Ama vatan gibisi olmaz herhalde

Allah n çeçenistana hicret etmemi nasip eylesin çeçen kardeşlerimle moskofa karşı direnmeyi şehit olmayı nasip etsin

ben türkiyede yaşamıyor olsaydım iranda yaşamak isterdim dinimi yaşarken küçümsenmemek için

Ben ABD de yaşamak isterdim.çünkü Bahsettikleri demokrasi meşalesinin ışığının ne kadar aydınlattığını görmek isterdim.

bravo kardeşim JAPONİSTAN diye bir ülke bulduğun için ... :23_28_100 :23_28_100 :23_28_100 :23_28_100
Fakat bir sorum var ...

Sen japonistanı ne zaman gördün de hoşuna gidiyor :confused:
(Bu mesaj;casus021 adlı kardeşime yolluyorum)

öyle bi ülke yok aslında ama benim hayalimde var.orası öyle bir ülke ki iyi niyetle kurulan tüm hayaller anında gerçekleşiyor.orada insanlar arasında hiç savaş kavga yok.herkes birbiriyle dost.en önemlisi de orada insanlar çok mutlu.hiç bir sorunları yok.her şey bedava.insanların istediği her şey var orada.orası hayaller diyarı.

hayaller ülesi olursa ruyalar ülkesine gerek kalmaz.çünkü ruyalar güzel de olabilir kötü de ama hayller hep güzeldir.

Geri