Kur’anı tuvalete attı ve tutuklandı

Talha27

New member
23 yaşındaki Amerikalı Stanislav Shmulevich New York’ta bir üniversitenin tuvaletlerine Kur’an-ı Kerim’i atmak suçundan tutuklandı
....................
New York’ta Pace Üniversitesi tuvaletlerine Kur’an-ı Kerim atan Stanislav Shmulevich ‘dini nefret uyandırma’ suçunu işlemekten dolayı Cuma günü tutuklandı.

Üniversitenin Manhattan kampüsünde önce bir öğretmen tarafından 13 Ekim’de tuvalete atılmış Kur’an-ı Kerim bulundu. 21 Kasım’da da bir öğrenci tarafından yine tuvalete atılmış Kur’an- Kerim bulundu.

Bu iki olaydan sonra Müslümanlar Pace Üniversitesini ciddi önlemler alması için çağrıda bulundu.

Üniversite ise öğrencilerini daha duyarlı olmaları için eğitim vereceğini söyledi. Ancak Müslümanlar üniversite yönetimini bu iki olay için hiçbir şey yapmamakla suçlamaya devam ettiler.

Pace Üniversitesi olayı önce kutsala karşı işlenmiş bir ‘saygısızlık’ olarak niteledi. Fakat Müslümanların baskıları üzerine polise suç duyurusunda bulundu.

Bu iki olaydan başka benzer olayların da daha önce olduğu ortaya çıktı. Üniversite kütüphanesinin tuvaletinde ve öğrenci yurdunun bir banyosunda yine atılmış Kur’an-ı Kerim bulundu.

Newsweek’in 2005 yılında çıkan bir sayısında bunlara benzer olayların Amerikan askerlerinin Guantanamo Hapishanesi’nde yaptığı ortaya çıkmıştı.

 
Kardeşler bunlar iyice azıttı Rabbim bunları bildiği gibi yapsın biz onların kutsal saydıkları kitaplarını atıyormuyuz onlar bu saygısızlığı yapıyorlar
 
arkadaşlar Allah kullarının sesini duymayı çok sever.
bizlerde Allah a dua edelim, Allah ım bu saygısızlığa izin vermey diye.
kötüler hakettikleri cezayı bulsun diye.
sessiz kalacağımıza her akşam böyle bilinçli olarak dua edersek bizlerde elimizden gelen
en güzel şeyi yapmış oluruz.
 
ne kadar hapishaneya atsalar da onların böyle bir nefrete sahip olmalar gercekten cok acı bir durum...tabi ahir zamanda yasıyoruz böyle seyler olucak...(youtube de bunlarla ilgili cok videolar var gercekten beni hayrete düşürdü ve onları yapan ise türktü..).
 
Geri
Üst
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks