Yaziyi kirma?Gerisinide al?Kirmizi yerdeki benim degil senin mantigin olsa gerek.Örnekte verdim?Filistinde buna fetvada verdiler dedim,Yok ama sen haklisin zaten kelimeleri anlamaktan cok kendi dogrularinla karar verdigin icin anlamakta zorlaniyorsun demiyorum cünki anlamiyorsun.Ben farkli oldugumu düsünmüyorum.Sadece Kitabullaha baglanmaya calisiyorum!!Zaten afrikada daha düne kadar yediler korkma?Allahim korusun eger sende Filistindeki,Ve ucak kazasindaki insanlarin durumuna düsersen bir gün görürsün yemek nasilmis?
Selamün Aleyküm ;
Allah'ın en güzel şekilde yarattım dediği insan, benim dişlerimin arasında olamayacak kadar yücedir, bu insan ister müslüman olsun, ister kafir olsun, isterse ne olursa olsun....yeter ki insan olsun, insan bir hayvan değildir, insan bir eşek değildir, öyle zorda gelirsen yiyebilirsin olayı yoktur, ben hiç bir yemeği ayırt etmem, önüme ne gelirse yiyen biriyim, fakat bugüne kadar duyduğum en haşin söz bu , yani insan etinin yenilebileceğini savunmak, kesinlikle böyle bir şey yoktur, kabul edilemez.