Kalpteniman
New member
Tarih her zaman nankör insanların zulme uğraması ile tekerrür eder. Bu dünyada olmasa
Ahirette zulüm görürler.
Biraz geçmiş zamana dönüp düşünürsek, her zulme uğrayan, nankörlüğünden zulme
uğramıştır.
Geçmiş devlet başkanlarının sonlarını düşünürsek onlara ikram edilen devlet başkalığını
kendi çevresine peşkeş çektiği zaman yetimin malını korumadığı zaman,
başaşağı düşmüşler daha Ahirete göçmeden azaba uğramışlardır.
Halk tabakasından devlete baş kaldıran nanakörlük yapan insanlar da çile üstüne
çile yaşamışlardır.
Geçmişten günümüze kadar çok lider gördüm Yaşım ( Altmışsekiz ) sayın Başbakanımız
Tayyip erdoğan gibi merhametli iyi niyetli yetim başı okşayan bir başbakan gelmedi.
Şehit aileleri üzülmesinler görecekler ki bu İnsan gibi insan evladı Başbakan onlara
ihanet etmiyecektir.
Bu sözleri yazarken bütün kalbimle inanarak yazıyorum.
Yalakalıktan da Yüceler yücesi olan hz ALLAHa sığınıyorum o kalbimi biliyor.
Şimdi sadede gelelim;
kürt kardeşlerimizi kandırmaya çalışan pkkalılar. Sizlere açılan bu şefkat eline nankörlük
yaparak molotof atarak karşılık vermeye devam ettiğiniz takdirde, başlarınıza gelecek azaplara ve acılara kendinizi hazırlayın. h.z. ALLAH c.c her şeyi görmektedir peşine takıldığınız dinsiz imansız liderlerle ateşe gitmektesiniz.
Çünkü nankörün cezasını hz ALLAH veriyor fakat kuldan biliniyor.
Ahirette zulüm görürler.
Biraz geçmiş zamana dönüp düşünürsek, her zulme uğrayan, nankörlüğünden zulme
uğramıştır.
Geçmiş devlet başkanlarının sonlarını düşünürsek onlara ikram edilen devlet başkalığını
kendi çevresine peşkeş çektiği zaman yetimin malını korumadığı zaman,
başaşağı düşmüşler daha Ahirete göçmeden azaba uğramışlardır.
Halk tabakasından devlete baş kaldıran nanakörlük yapan insanlar da çile üstüne
çile yaşamışlardır.
Geçmişten günümüze kadar çok lider gördüm Yaşım ( Altmışsekiz ) sayın Başbakanımız
Tayyip erdoğan gibi merhametli iyi niyetli yetim başı okşayan bir başbakan gelmedi.
Şehit aileleri üzülmesinler görecekler ki bu İnsan gibi insan evladı Başbakan onlara
ihanet etmiyecektir.
Bu sözleri yazarken bütün kalbimle inanarak yazıyorum.
Yalakalıktan da Yüceler yücesi olan hz ALLAHa sığınıyorum o kalbimi biliyor.
Şimdi sadede gelelim;
kürt kardeşlerimizi kandırmaya çalışan pkkalılar. Sizlere açılan bu şefkat eline nankörlük
yaparak molotof atarak karşılık vermeye devam ettiğiniz takdirde, başlarınıza gelecek azaplara ve acılara kendinizi hazırlayın. h.z. ALLAH c.c her şeyi görmektedir peşine takıldığınız dinsiz imansız liderlerle ateşe gitmektesiniz.
Çünkü nankörün cezasını hz ALLAH veriyor fakat kuldan biliniyor.