Kürt halkını menfaat ve çıkarları için kullanan bölücüler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kalpteniman

New member
Tarih her zaman nankör insanların zulme uğraması ile tekerrür eder. Bu dünyada olmasa
Ahirette zulüm görürler.
Biraz geçmiş zamana dönüp düşünürsek, her zulme uğrayan, nankörlüğünden zulme
uğramıştır.

Geçmiş devlet başkanlarının sonlarını düşünürsek onlara ikram edilen devlet başkalığını
kendi çevresine peşkeş çektiği zaman yetimin malını korumadığı zaman,
başaşağı düşmüşler daha Ahirete göçmeden azaba uğramışlardır.

Halk tabakasından devlete baş kaldıran nanakörlük yapan insanlar da çile üstüne
çile yaşamışlardır.

Geçmişten günümüze kadar çok lider gördüm Yaşım ( Altmışsekiz ) sayın Başbakanımız
Tayyip erdoğan gibi merhametli iyi niyetli yetim başı okşayan bir başbakan gelmedi.

Şehit aileleri üzülmesinler görecekler ki bu İnsan gibi insan evladı Başbakan onlara
ihanet etmiyecektir.
Bu sözleri yazarken bütün kalbimle inanarak yazıyorum.
Yalakalıktan da Yüceler yücesi olan hz ALLAHa sığınıyorum o kalbimi biliyor.

Şimdi sadede gelelim;
kürt kardeşlerimizi kandırmaya çalışan pkkalılar. Sizlere açılan bu şefkat eline nankörlük
yaparak molotof atarak karşılık vermeye devam ettiğiniz takdirde, başlarınıza gelecek azaplara ve acılara kendinizi hazırlayın. h.z. ALLAH c.c her şeyi görmektedir peşine takıldığınız dinsiz imansız liderlerle ateşe gitmektesiniz.
Çünkü nankörün cezasını hz ALLAH veriyor fakat kuldan biliniyor.

h.z. ALLAH c.c her şeyi görmektedir peşine takıldığınız dinsiz imansız liderlerle ateşe gitmektesiniz.
Çünkü nankörün cezasını hz ALLAH veriyor fakat kuldan biliniyor

hakk kulundan intikamın yine abd'iyle alır
bilmeyen ilm-i ledun'u onu abd etti sanır
her işin hâliki oldur abd eliyle işlenir
sanma ki onsuz bahriya âlemde bir çöp debrenir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Allah c.c Razı olsun kardeş.
Bende bu isyanı yapanların azınlıkta olduğuna, sağ duyulu kürtlerin çoğunlukta olduğuna inanıyorum.
Ben bu isyanı yapanın o bölgedeki eski hesaplaşma uğruna sonradan geri dönmüş ermeniler olduğunu ve kürtlerin sadece maşa olarak kullanıldığını düşünüyor ve kanıtlarıyla biliyorum...Birebir yaşayanlardan ki (bunların sözlerinin doğruluğuna %100 eminim)anlattıklarını dinlediğinizde aklınıız almıyor bu hırs ve öfkenin bunca sene nasıl alevlenerek büyüdüğünü...Ve gizli bir şekilde hala büyüttüklerini...Sözde soykırım yapıyormuşuz ya biz işte asıl gizli bir soykırım yapmaya çalışanları göremiyoruz hala Kürt -Türk die bizi bölemye çalışanlara paye veriyoruz...
Rabbim bizi bölmeye çalışanlara karşı bizlerin yar ve yardımcısı olsun...
Selam ve duayla...

Ben bu isyanı yapanın o bölgedeki eski hesaplaşma uğruna sonradan geri dönmüş ermeniler olduğunu ve kürtlerin sadece maşa olarak kullanıldığını düşünüyor ve kanıtlarıyla biliyorum...Birebir yaşayanlardan ki (bunların sözlerinin doğruluğuna %100 eminim)anlattıklarını dinlediğinizde aklınıız almıyor bu hırs ve öfkenin bunca sene nasıl alevlenerek büyüdüğünü...Ve gizli bir şekilde hala büyüttüklerini...Sözde soykırım yapıyormuşuz ya biz işte asıl gizli bir soykırım yapmaya çalışanları göremiyoruz hala Kürt -Türk die bizi bölemye çalışanlara paye veriyoruz...
Rabbim bizi bölmeye çalışanlara karşı bizlerin yar ve yardımcısı olsun...
Selam ve duayla...

Amin amin amin canım kardeşim.

Allah razı olsun.

Sebeb sonuç ilişkisini iyi kurmak lazım. Kürtlerin kullanılmasını kolaylaştıran etkenler iyi tahlil edilmeli.

Evet, Kürt ırkçılığı sebeb değildir. Türk ırkçılığının sonucudur.

Herkesi aynı kefeye koymak yanlışın en büyüğüdür.

Ben de herkesi aynı kefeye koymak istemiyorum ama onbinlerce kişi nasıl meydanlarda toplanıp da teröristleri savunup, Türk bayraklarına saldırmaya kalkar! Bunları yapanların benim gözümde teröristten farkı yoktur.

Bence yaşaması bile en büyük ödül olan bir teröristin tutulduğu mekanın metrekaresi azaldı diye isyan etmenin mantığı nedir?
Çocukları kalkan olarak kullanların aileleri nerede?
Sağduyulu Kürk kardeşlerimiz nerede?
Evlerde sessiz sedasız oturup olayları seyretmek sizce sağduyu mudur?

Farklı düşünmem için bir sebep gösterin...

Günlük olaylar üzerinde boğulmayınız. Hikmetini bilemezsiniz. Kimbilir hangi planlar atıldı, ne oyunlar dönüyor. Çözemezsiniz. Ölçülü hareket elzemdir.

Olana değil sebebine bakmalı. Teşhis koymalı. Tedavi için teati ve meşveret etmeli. Sonra ilacı bulmalı ve tedaviye derhal başlamalı.

Evvela, bir kişi kendi ekmek yediği vatanına neden ihanet eder, bunu düşünmeli. Sebebini bulmalı.

Düşünün, ben vatanım dediğim yerde, güvenlik içinde yaşasam, barınma ve yeme içme ihtiyacım tehlikede olmasa, sevgi ve saygı görsem ve kendimi gösterme fırsatım olsa, yani kültürümü, inancımı yaşama şansım olsa ve hala vatan haini olsam, idamı hak ederim.

İşte Kürtler bir asırdır coğrafyalarında güven içinde yaşamıyor. Kendi hükümeti ve ordusunca bir kaç hain bahane edilerek bombardına uğruyorsa... Daima potansiyel bir suçlu muamelesi görmekle kalmıyor, mağralarda ve ahır evlerde yaşamaya mahkum ediliyorsa ve 9 haneli evde bir kişi gurbette çalışıp soğan ekmek yemek zorunda kalıyorsa. Giysisi dahi paçavra ise ve kendi ırkından olmayan bazı vatandaşları tarafınca "pis Kürt" olarak ve potansiyel bir terörist "kara kafa" diye yaftalanmış, yani tamamen sevgisiz ve saygısız bırakılmışsa. Üvey evlatsa. Üstelik kendi Kültürlerini dahi yaşaması terörist bir tavır gibi gösteriliyorsa ve o kişi hain olmuşsa , şuç ve kusur kimdedir?

Sen beni durmadan dövüyorsun. Ben senin dövmenden bıktım. Kendimi kurtarmak için çareler arıyorum. Sen beni dövmeye kesmemekle kalmayıp, kurtulma çabama ihanet desen acaba manası nedir? Kaldı ki senden kurtulmak için gerçekten senin düşmanınla işbirliği yapsam suç kimindir?

Günlük olaylar üzerinde boğulmayınız. Hikmetini bilemezsiniz. Kimbilir hangi planlar atıldı, ne oyunlar dönüyor. Çözemezsiniz. Ölçülü hareket elzemdir.

Olana değil sebebine bakmalı. Teşhis koymalı. Tedavi için teati ve meşveret etmeli. Sonra ilacı bulmalı ve tedaviye derhal başlamalı.

Evvela, bir kişi kendi ekmek yediği vatanına neden ihanet eder, bunu düşünmeli. Sebebini bulmalı.

Düşünün, ben vatanım dediğim yerde, güvenlik içinde yaşasam, barınma ve yeme içme ihtiyacım tehlikede olmasa, sevgi ve saygı görsem ve kendimi gösterme fırsatım olsa, yani kültürümü, inancımı yaşama şansım olsa ve hala vatan haini olsam, idamı hak ederim.

İşte Kürtler bir asırdır coğrafyalarında güven içinde yaşamıyor. Kendi hükümeti ve ordusunca bir kaç hain bahane edilerek bombardına uğruyorsa... Daima potansiyel bir suçlu muamelesi görmekle kalmıyor, mağralarda ve ahır evlerde yaşamaya mahkum ediliyorsa ve 9 haneli evde bir kişi gurbette çalışıp soğan ekmek yemek zorunda kalıyorsa. Giysisi dahi paçavra ise ve kendi ırkından olmayan bazı vatandaşları tarafınca "pis Kürt" olarak ve potansiyel bir terörist "kara kafa" diye yaftalanmış, yani tamamen sevgisiz ve saygısız bırakılmışsa. Üvey evlatsa. Üstelik kendi Kültürlerini dahi yaşaması terörist bir tavır gibi gösteriliyorsa ve o kişi hain olmuşsa , şuç ve kusur kimdedir?

Sen beni durmadan dövüyorsun. Ben senin dövmenden bıktım. Kendimi kurtarmak için çareler arıyorum. Sen beni dövmeye kesmemekle kalmayıp, kurtulma çabama ihanet desen acaba manası nedir? Kaldı ki senden kurtulmak için gerçekten senin düşmanınla işbirliği yapsam suç kimindir?

Elbette ölçülü hareket etmek lazımdır ki zaten güvenlik güçlerinin de oldukça ölçülü hareket ettiğini düşünüyorum.
Aksi olsa idi bütün bu olaylarda emin olun ki çok kişi hayatını kaybetmişti.

Teşhis koyalım elbette, tedaviye de başlayalım fakat hasta tedaviyi kabul etmiyorum, ille de ötenazi istiyorum derse ne yapacaksınız?

PKK terörünün bu ülkede 30 yıllık geçmişi var. Bu terörün istense idi kökü kazınırdı. Fakat olay sadece terör meselesi değildir.
Terörü ortadan kaldırırsanız, terörden beslenen uyuşturucu trafiğini de kesersiniz. Avrupa-Uzak Doğu arasındaki uyuşturucu trafiğinde ise terör bir maşadır. PKK, Kürt halkını kendi amaçları doğrultusunda kullanan bir terör örgütüdür. Birileri kalkıp da dolaylı yollardan bu terör örgütünün yaptıklarını nedenler göstererek meşru göstermeye çalışırsa, ya ne dediğini bilmiyordur, ya da kusura bakmayın aynı terör zihniyetine hizmet ediyordur.

PKK yıllardır doğuda, güneydoğuda kimin köylerini basıp kadın çocuk demeden katletti, Kürt köyleri değil miydi?
Bugün meydanlara çıkıp kimin hakkını arıyorlar, Kürt halkının mı yoksa idam edilmesi gerekirken fakat beslediğimiz hakkı olmayan teröristin sözde hakkını mı?

Meyanlara çıkanlar iş istiyoruz, aş istiyoruz, barış istiyoruz, kültürümü, inancımı yaşamak istiyorum dese, başımın üstünde yeri var.
Fakat onların istedikleri bu değil, zaten ellerinde PKK bayrakları, terörist başı resimleri ile bunları söyleseler bile ancak kendilerini kandırırlar.

Barışın yolu gerçekten barışı istemekten ve anlamaktan geçer, fakat biz hiç kimseyi düşman olarak görmedik ki birileri ile barış yapma arayışına düşelim. Kaldı ki Kürt kardeşlerimizle yüzyıllardır bu topraklarda kardeşçe yaşadık ve yaşamaya da devam ediyoruz. Ne kendimizi onlardan ayrı ne onları kendimizden farklı gördük. Çünkü en başta hepimiz müslümanız ve kardeşiz. Türk, Kürt, Laz, Çerkez, farketmez... Allah’ın huzurunda en üstünümüz takvaca üstün olanımız olacak.

Selam ile,

Ne suçu var bu vatan evlatlarının vatanlarını beklemek dışında...
İşte size bir haber daha..

[FONT=Verdana, Geneva, Arial, Sans-serif]Tokat'ın Reşadiye ilçesi Sazak Köyü yakınlarında yol devriyesi görevi yapan jandarma ekiplerine teröristlerin ateş açması sonucu 7 asker şehit oldu.[/FONT]
[FONT=Verdana, Geneva, Arial, Sans-serif]Reşadiye Kaymakamı Cihangir Güler, yaptığı açıklamada, ilçeye bağlı dış bir karakolda, rutin devriye faaliyeti sırasında askerlerin pusuya düşürüldüğünü, bu saldırı sonucunda 7 askerin şehit olduğunu, 3 askerin yaralandığını bildirdi.[/FONT]

[FONT=Verdana, Geneva, Arial, Sans-serif]Yaralı askerlerden birinin uzman çavuşu olduğunu, birinin de durumunun ağır olduğunu aktaran Kaymakam Güler, saldırının hangi örgüt tarafından gerçekleştirildiğine dair şu an bilgi veremeyeceğini belirtti.[/FONT]

[FONT=Verdana, Geneva, Arial, Sans-serif]Kaymakam Güler, ''Acımız çok büyük'' diye konuştu.[/FONT]

[FONT=Verdana, Geneva, Arial, Sans-serif]Bu arada, yaralı asker Emrah Mandıralı ile uzman çavuş Yusuf Öztürk'ün Niksar Devlet Hastanesine kaldırıldığı, uzman çavuş Öztürk'ün burada ameliyata alındığı öğrenildi.[/FONT]

[FONT=Verdana, Geneva, Arial, Sans-serif]1997 yılında aynı bölgede yine pusu sonucu askerlerimiz şehit olmuştu.[/FONT]

Kaynak: internethaber.com (07/12/2009)

Ne suçu var bu vatan evlatlarının vatanlarını beklemek dışında...
İşte size bir haber daha..

[FONT=Verdana, Geneva, Arial, Sans-serif]Tokat'ın Reşadiye ilçesi Sazak Köyü yakınlarında yol devriyesi görevi yapan jandarma ekiplerine teröristlerin ateş açması sonucu 7 asker şehit oldu.[/FONT]
[FONT=Verdana, Geneva, Arial, Sans-serif]Reşadiye Kaymakamı Cihangir Güler, yaptığı açıklamada, ilçeye bağlı dış bir karakolda, rutin devriye faaliyeti sırasında askerlerin pusuya düşürüldüğünü, bu saldırı sonucunda 7 askerin şehit olduğunu, 3 askerin yaralandığını bildirdi.[/FONT]

[FONT=Verdana, Geneva, Arial, Sans-serif]Yaralı askerlerden birinin uzman çavuşu olduğunu, birinin de durumunun ağır olduğunu aktaran Kaymakam Güler, saldırının hangi örgüt tarafından gerçekleştirildiğine dair şu an bilgi veremeyeceğini belirtti.[/FONT]

[FONT=Verdana, Geneva, Arial, Sans-serif]Kaymakam Güler, ''Acımız çok büyük'' diye konuştu.[/FONT]

[FONT=Verdana, Geneva, Arial, Sans-serif]Bu arada, yaralı asker Emrah Mandıralı ile uzman çavuş Yusuf Öztürk'ün Niksar Devlet Hastanesine kaldırıldığı, uzman çavuş Öztürk'ün burada ameliyata alındığı öğrenildi.[/FONT]

[FONT=Verdana, Geneva, Arial, Sans-serif]1997 yılında aynı bölgede yine pusu sonucu askerlerimiz şehit olmuştu.[/FONT]

Kaynak: internethaber.com (07/12/2009)

Dersim olaylarını kaşıyıp yara yapanlar yeni açılan bu taze yaraların nasıl sarılacağını düşünmeliler değil mi.

Bu sözler külliyen taraflı sözlerdir. Söz konusu muameleler ve haller bu meselenin sebebi değil, bu meselede ki sonuçtur. Kürt bu ülkede sosyokültürel yapısının gereği olarak zaman zaman alaya alınmış olabilir. Bunun gibi alaya alınan başka etnik guruplar da olmuştur. Devlet de millet de ne Kürt'ü ne de bir başkasını ayrıcalıklı tutmamıştır. Biz bu insanların içinde yaşıyoruz, yok böyle bir şey. Malum çevrelerin masa başında kestikleri ahkamlarla tahlil ve teşhis koymayın, yaşayın ve görün...

Dersim olaylarını kaşıyıp yara yapanlar yeni açılan bu taze yaraların nasıl sarılacağını düşünmeliler değil mi.

Nasıl sarılsın, mümkün mü?
Dikkat ederseniz, her koldan saldırı başladı.
Dağlarda, şehirlerde, kasabalarda, köylerde, heryerde...
Polisin eli kolu bağlandı, asker konuşsa darbe mi oluyor sussa neden susuyor oldu, hükümet desen dipsiz bir kuyuya taş atmış bekle ki ses gelsin havasında.
Muhalefet ayrı bir dünyada...
Millet kan ağlıyor kimse ne oluyor diye dönüp bakmıyor.

Bütün bunlar olurken gencecik hayalleri olan kınalı kuzular bir hain kurşunla can veriyor. Reva mı bu? Allah hepsinin mekanlarını cennet eylesin. Şehitlik makamıyla ödüllendirsin inşallah.

Selam ile,

Nasıl sarılsın, mümkün mü?
Dikkat ederseniz, her koldan saldırı başladı.
Dağlarda, şehirlerde, kasabalarda, köylerde, heryerde...
Polisin eli kolu bağlandı, asker konuşsa darbe mi oluyor sussa neden susuyor oldu, hükümet desen dipsiz bir kuyuya taş atmış bekle ki ses gelsin havasında.
Muhalefet ayrı bir dünyada...
Millet kan ağlıyor kimse ne oluyor diye dönüp bakmıyor.

Bütün bunlar olurken gencecik hayalleri olan kınalı kuzular bir hain kurşunla can veriyor. Reva mı bu? Allah hepsinin mekanlarını cennet eylesin. Şehitlik makamıyla ödüllendirsin inşallah.

Selam ile,

Ey sayın başbakanım Tayyip Erdoğan, Bunların bağlarını sen gevşettin bağlamak sana
düşüyor. Ne olur demokratik açılım felaketinden vaz geç ve bu azgınları hizaya getir.
Halk olarak bunu senden bekliyoruz. h.z. Allah c.c. yar ve yardımcın olsun İnşaallah.

Siteleri takip eden devlet yetkilileri!
bu lütfen bu feryadımızı sayın başbakanımıza duyurun!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks