Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kisa Bi Hikaye

Askin_Bedeli

New member
Katılım
26 Tem 2004
Mesajlar
182
Tepkime puanı
2
Puanları
0
Yaş
38
Dağ evinde, kocası yeni ölmüş tek başına yaşayan hamile bir kadın, kendisine arkadaş olması için dağda yaralı olarak bulduğu bir gelinciği evinde beslemeye başlar. Gelincik kadının yanından bir an bile ayrılmaz. Evcil bir hayvan haline gelir. Bir süre sonra kadının çocuğu doğar. Gelincik zarar vermesin diye çok dikkat eder. Bir gün bir kaç dakikalığına da olsa evden ayrılmak zorunda kalır. Gelincikle bebek evde yalnız kalmışlardır. Aradan biraz zaman geçer ve anne eve koşarak gelir. Gelinciği kanlı ağzındaki kanları yalarken görür. Anne çıldırmışçasına gelinciğe saldırır, hemen öldürür. O sırada içerden bebeğin ağlaması duyulur. Anne odaya girer. Odada beşiğin içindeki bebeğin yanında duran parçalanmış bir yılanı görür.
 

hasret

New member
Katılım
26 Kas 2006
Mesajlar
709
Tepkime puanı
5
Puanları
0
Yaş
37
Gelincik Ve Bebek

Gelincik Ve Bebek


Uzaklarda bir köyde kocası, çocuğu doğmadan ölmüş tek başına yaşayan hamile bir kadın, dağda bulduğu yaralı bir gelinciği kendine arkadaş olsun diye beslemeye başlar.Gelincik kadının yanından hiç ayrılmaz ve ona çok alışır.Aradan birkaç ay geçtikten sonra çocuğu doğar.Kadın tek başına çocuğa bakmak zorundadır.Kadının bir gün bir işi olur ve dışarı çıkmak zorunda kalır.Bebeğini evde bırakır.Gelincikle bebek evde yalnız kalırlar.Aradan biraz zaman geçer ve kadın eve gelir.Gelinciğin kanlı ağzını gürür ve çıldırmışcasına gelinciğe saldırır ve öldürür hayvanı.Tam o sırada içerden bir bebek sesi gelir.Anne odaya girer ve bebeğini görür.Yanında ise parçalanmış bir yılan vardır.

Einstein’nın bu sözü bu hikayeyi okuyunca daha iyi anlaşılıyor:”İNSANLARDAKİ ÖN YARGIYI PARÇALAMAK, BENİM ATOMU PARÇALAMAMDAN ÇOK DAHA ZOR.”
 
Üst Alt