isimsiz
New member
amin inş....
isimsiz' Alıntı:farz olduğundan sonra varmı yokmu onu bilmelisiniz..mesela erkeklerde 15 yaş denilir fıkıh kitaplarına göre ama kişi kendini daha iyi bilir tabiki...15 yaşı baz alarak hesap edin mesela varsa bildiğiniz kaza yapın yoksa ömür yettiğince kılınan nafileler veya arada kaza kılmak iyidir onlarla mevlam eksikleri tamamlar inş.
evet bu sebeple buna siz karar vericeksiniz yaklaşık tahmini yaşınızın bir yaş altını baz alarak yaparsanız vesveselerede imkan tanımamış olursunuz içiniz rahat olur. inşallah...ibrahimonur' Alıntı:evet haklsın örneğin çölde yaşayan bir erkek ile kutuplarda yaşayan bir erkeğin ergenlik çağına girmesinde yaşlar farklılık gösteriyor
erkeklerde bulunan testesteron hormonu sıcaklığa bağlı olarak salgı yapıyor
isimsiz' Alıntı:kardeş konuyu kapattığına göre yenildin galiba.......![]()
bu bir fikir alış verişidiri, yenilgi değil kaznaç söz konusu ne mutlu bunu farkedebilenlere... Allah sizlerden razı olsun....ibrahimonur' Alıntı:yenilgiyi kabullenmek güzel bir şeydir![]()
farkındayım sayın isimsizisimsiz' Alıntı:seyfullah kardeş...bir söz vardır kızım sana söylüyorum gelinim sen işit diye.....
ben ibrahim kardeşe latife yaptım biraz...malum akşam akşam biraz gerildikte.....