gereken hassasiyete sahipseniz böyle eski hikayelere takılıp kalmazsınız.olaya biraz da psikolojik boyutundan yaklaşırsınız.unutmayın ki sevgisiz hiç bir şey olmaz.sevgi çok önemlidir.tabi siz "kadın sevgiden şımarır"anlayışında bir insan iseniz ki öyle gözüküyor (bu benim fikrim)yani size ne denir bilemiyorum.ama inşallah o anlayışta değilsinizdir diye temenni ediyorum.
bu konuda en çok ta peygamberimizi örnek almamız gerektiğini düşünüyorum.
sevgi herşeyin temelidir.sevgisiz hiç bir şey olmaz.
Asya senin niye fikirlerin bir birini tutmuyor.yukarda saygi duydugunu soluyorsun ve asagida yine sacma fikirler yazmaya devam etmissin.ben yukarda ne dedim? kardesimizin dusuncesi farkli.onun amaci kimseyi ezmek ve ya kucuk dusurmek degil.kardesimiz "kadin sevgiden simarir dememiski" sen bunu nerden cikariyorsun Allah askina.sadece ole bi fikrin sunuldugu bi hikayyei paylasmis.eger onun agzindan duymus olsaydin ki" arkadaslar bence kadin sevgiden simarir" o zaman bu sozleri solemeye hakkin olurdu.sizi adaletli olmaya davet ediyorum.lutfen yaa.ben bu konuda nurullah kardesin ne kadar hassas oldugunun sahidi oldum defalarca.kadinlarin ezilmesi konusunda, bas ortusu konusunda onun yazilarini dikkatle okursaniz sanirim ne demek istedigimi anlarsiniz.selametle