Islama Hizmet Için önemli Duyuru

hanifi

New member
Selamun Aleykum arkadaşlar. Biz Kuran'ı Kerim'in ingilizce mealini çeşitli ülkelerdeki insanlara göndererek onları islamın nurlu yüzü ile tanıştırmaya çalışıyoruz. Eğer bu kutsal davaya katkıda bulunmak isterseniz bana [EMAIL="helsingg_4386@hotmail.com dan veya bizzat islam formdan ulaşabilirsiniz. İsteyenlere Kuran' Kerim'in mealini göndereceğiz, ayrıca onların inandıkları İncil'in nekadar bozulduğunu göstermek için Barnabas İncil'inin ingilizce mealini yaptık bunuda size ulaştıracağız. Bu incil tüm Avrupa'da yasaklıdır. Çünkü baba oğul kutsal ruhu rededip peygamberimizin gelişini müjdelediği için yasaklanmıştır. Bu incil islamın son din olacağını açıkça ortaya koymaktadır. Türkçe kitap olarak bu incili hangi yayın evinden alacağınızıda bu Email den alabilirsiniz. Bu kutsal davada sizide aramızda görmek istiyoruz. Artık çağımız iletişim çağı ve dinimizi bu iletişimi kullanarak bütün dünyaya yayalım arkadaşlar. Bu çağrıya cevap verenlerdende vermeyenlerdende Allah razı olsun. Allah'ın Selameti üzerinize olsun. Dua ile kalın.
 
Ben Anlayamadim Kardesim , Bu Bir Incil Reklamimi Yoksa Islama Hizmetmi
 
Bence guzel bir davranis.... ozellikle Branabas incilini avrupada alabilecegimiz bir yer varmidir? Onu nasil bizlere ulastirabilirsiniz?
Avrupada yasaklanmis olan bu incili okumayi cok isterdim....
 
İsteyenlere Kuran' Kerim'in mealini göndereceğiz, ayrıca onların inandıkları İncil'in nekadar bozulduğunu göstermek için Barnabas İncil'inin ingilizce mealini yaptık bunuda size ulaştıracağız. Bu incil tüm Avrupa'da yasaklıdır. Çünkü baba oğul kutsal ruhu rededip peygamberimizin gelişini müjdelediği için yasaklanmıştır.

Cümleniz sorunlu kardeşim...

ayrıca onların inandıkları İncil'in nekadar bozulduğunu göstermek için Barnabas İncil'inin ingilizce mealini yaptık bunuda size ulaştıracağız.

!!!

Anladığım kadarıyla muvahhid hristiyanlık diye bir şeyler türeyecek, ön, ayak olmak istiyorsunuz, dikkat edin kuyruk olmayın, üçüncü dünya ülkelerinin makus talihidir kuyruk olmak!!!
 
kardeş daha fazla bilgi için orda yazan msn adresine gir. Ben üniversite dolayısı ile biraz yoğun oluyorum. Bazı kardeşler anlamamış ne demek istediğimizi, biz avrupada veya dünyanın başka bir memleketinde islamı insanlara tanıtmak istiyoruz. Başka bir amacımız yok. Bunda da biraz yardıma ihtiyacımız var. Değişik ülkelerdeki insanları islamla tanıştır kardeş inanmasa da bilsin en azından. Tek amacım bu. Umarım diğer kardeşlerimde bizi anlar ve saçma sapan şeyler yazmazlar. Allah'a emanet ol kardeşim.
 
kardeş tamamen islama hizmet. Ben sana sadece şunu söylim bana uymana gerek yok. Eğer başka bir ülkedeki bir insanı islamla tanıştırmanın farklı bir yolunu biliyorsan onu kullan benim aklıma bu geldi. Sen yeterki bir yabancıyı tanıştır islamla nasıl tanıştırırsan tanıştır. Sonuçta yollarımız farklı da olsa ikimizde Allah rızası için yapacağız bunu tamam canım kardeşim Allah yardımcın olsun
 
kardeş benimki sadece bir fikir sen başka bir yolla islamla henüz tanışmamış insanları tanıştırabilirsin. Tamamen sana kalmış. Yeterki bir insanı islama kazandır ve bunu Allah rızası için yap. Kardeş Allah yardımcın olsun.
 
Geri
Üst
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks