neden istiklal marsimizin suanki istiklal marsi oldugunu hic düsündünüzmü ?
Türk bayragindaki yildizin büyük ihtimal yildiz olmadigina bir insan olduguna inaniyorum ve bu inancimi istiklal marsimiz da destekliyor diye inaniyorum.
O benim milletimin yildizidir parlayacak.
O benim dir O benim milletimindir ancak.
Istiklal marsimizi okuyan her insan Mehmet Akif Ersoy un henüz istiklal kazanilmadan istiklal kazanilmis sekilde verdigini görür Istiklal marsini. Bunun büyük ihtimalle anlami Türk milletine bir mesaj olduguna inaniyorum ve o mesajin anlami Türkiyeden gelecekte bir yildiz dogacagini ve parlayacagini ima ediyor diye inaniyorum. Zaten biraz düsününce insanoglu Türkiye nin bir anahtar oldugunu anlar.
Hic düsündünüzmü Türkiye neden Türkiye adinda yada almanca Türkei yada ingilizce Turkey. Bu dünyada hic bir sey tesadüf degildir ve her sey Allah tarafindan en ince ayrintisina kadar planlanip uygulamaya konulmustur.
Türkiye kelimesindeki sihire bir bakin ve sasirin.
Almanca Türkiye Türkei dir bunu almanca bilen ler bilir. Bakiniz o cümlede ne gizli. Tür almanca kapidir ve Turkey in key i de anahtardir. Key ingilizce bir kelimedir ve anahtar dir. Türkiye kapi anahtari. Bittimi saniyorsunuz ? Hayir bitmedi bakin Anahtar kelimesinde ne gizli. Ana yani Anne nin almancasi Mutter dir yani Mut"ter" yani Mut"T"e"ür"k. Bittimi saniyorsunuz ? Hayir bitmedi Anahtar kelimesindeki sifreye bakin. Anahtar->Anah"s"tar. Anahtar kelimesinde ingilizce star yani yildiz kelimesi sifreli büyük ihtimal ve o yildiz Türk bayragindaki yildiz büyük ihtimal.
Peki neden Türkiye anahtar ?
Türkiye avrupa ile asya yi birlestiren tek ülke !
Avrupa ile asya yi birlestiren tek sehir Türkiyede Istanbul.
Chr"istanbul"
Christ kelimesine bakin C ile basliyor t ile bitiyor. C hilal ve t hac isareti aslinda t hac isareti degil t bir insan hac isareti de bir insan büyük ihtimal ancak onu hac olarak zannediyor insanoglu. Türkiye Cumhuriyeti. Gördügünüz gibi burda da C ile t birlesiyor.
Bu resim yahudilerin kullandigi Channuka. Iste t ile c büyük ihtimal bu isareti tek vücut olarak yapmalari icin secildi ve onun isareti de Türkiye de sifreli.
Yukardaki Allah kelimesinin arapcasi. Iste oda ayni wI seklinde
Alpha ile Omega yi duymus olaniniz vardir. Arapca Allah kelimesinde ilk cizgi büyük ihtimal Alpha yi ikinci cizgide Omega yi temsil ediyor. fakat hac isareti ile Omega isareti olmadigindan Hilal devreye giriyor. Ancak t ile c ile omega isareti oluyor.
Iste bütün kanlar büyük ihtimal bunun icin akiyor o aciga cikaracak yildizin dogum sancisi icin akiyor diye inaniyorum ancak büyük ihtimal o yildiz dogdu ve büyük ihtimal o yildiz Mehdi olduguna inaniyorum. Evet büyük ihtimal C ile t yi birlestirecek olan Mehdi bir Türk evladi. ve insan oglunun mahkemesi de yakin diye inaniyorum. C Mesih isa ya isaret olabilir ve t türk kani tasiyan Mehdiye ikisi ile tüm dünya barisa erecek anlami tasiyabilir c ile t. Christ mesih demek.
Ben tüm ulastigim bilgileri insanoglu ile paylasiyorum ve ulastigim bilgilerin üstünü örtmüyorum.
Bütün bu yazilari okuyanlara da tavsiyem Allah i cok ca zikretsinler ve övsünler ve ego larimizi Allah a teslim edelim. Hic bir bela hic bir sinav Allah dan büyük degildir. zira büyük ihtimal mahkeme cok yakin ve o yildiz da büyük ihtimal buna isaret.
Türkiye ye zavalli insanlar hic bir sey yapamazlar iciniz rahat olsun ben buna inaniyorum cünkü türkiye büyük planin bir parcasi diye inaniyorum.
düzeltme
Mehdi nin ebcedi 59 dur M40+h5+d4+y10=59
19 sayisi ve Mehdi.
19*101=1919
1919+59=1978
19 Allah in birligini duyuran bir sayi kombinasyonu ayni 9 ile 2 gibi. 1+9=10=1
19*19=361
19+297 Rasul=316
r200+a1+s60+u6+l30
Ben yazdiklarima inaniyorum ama en dogrusunu Allah bilir