Sayın simiec
herkesin inancına saygı duyuyor, saldırganlık, saygısızlık ve benzer davranışları kabul etmiyoruz. Allah'a, Kur'an a, ahirete inanmamanız, Onlara karşı yalan/yanlış benzetmelerinde bulunmanızı gerektirmiyor.
Kişisel tacizlerle, ilahi tacizleri mukayese etmemek lazım...
Bir tartışma yapılırken iki tarafta diğer tarafın düşüncelerine saldırır bu gayet normal birşeydir (İleri gitmemek şartıyla ki ben ileri gittiğimi düşünmüyorum.).Bir de yalan/yanlış benzetmeden kastınızı anlamış değilim eğer öyle birşey yaptıysam gösteriniz.
Büyük bir yanlışın var bu saydığın insanlar kur'an ı anlayamadıkları için değil tam aksine ne kadar yanlış olduğunu anladıkları için islamın yanına yaklaşmıyorlar.
Bunu nerden çıkarttığınızı anlamış değilim ben anlamadığım bir konuda tartışmam.
Hmm pekala islam benim için acıyı ifade etmektedir , her anlamda acı.Konunun ilk mesajında gördüğünüz gibi kitabınız biz kafirleri pek sevmiyor ve geçmişe bakınca sadece kitabınızın değil müslümanlarında kafirleri sevmediği anlaşılıyor.Sırf islami görüşü kabul etmediği için ölen birsürü insan var.
Benim hayatta sahip olduğum kurallar var ve o kurallardan biride bana diyorki bütün canlılar (sadece insanlar değil.) eşittir.Ama islam dini insan eşitliğine bile uymuyor ne yazıkki (Lütfen boşuna o dediğiniz şey sadece araplarda ve iranda gerçekleşiyor ve onlar gerçek müslüman değil gibisinden şeyler söylemeyin çünkü benim bir arkadaşım var adını vermicem (bu yalan olduğu anlamına gelmez) o arkadaş erkeklerin kadınlardan üstün yaratıldığına ve hep üstün olacağına inanıyor.Belirtmeden geçmeyeyim arkadaşım islama kendini fazla kaptırmıştır.).İslam aynı zamanda canlı eşitliğinede uymuyor islam diyor ki Allah dünyayı insanlar için yarattı hayvanları ve bütün canlılığı insanlar için yarattı.Bu çok bencil bir düşüncedir.Hayvanlarında insanlar kadar yaşama hakkı vardır onların zekası bizden düşük diye bu hak onların elinden alınamaz.
Şimdilik bu düşüncelerim üzerinde tartışalım isterseniz ve bu yazıda islamiyete hakaret etmediğimi düşünüyorum ama siz yinede ettiğimi düşünürseniz bu seferlik görmezden gelin çünkü tahminen sizin bakış açınızla bunların hepsi hakarettir.
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.