Imam Dediğin Neye Yarar?

ELBETTE NAMAZ KILDIRMAYA..
PEKİ BAŞKA NEYE YARAR..
BUNU BİZ SÖYLEMEYELİM.
LİNKE GİRERSENİZ, MAHARETLİ İMAMIMIZIN TÜM MAHARETLERİNİ GÖZLERİNİZLE GÖREBİLİRSİNİZ..
İSTER TEBESSÜM EDİN, İSTER AĞLAYIN, İSTERSENİZ HALİMİZE AĞIT YAKIN...
KARAR SİZİN

http://www.izlesene.com/video/kamera_sakalari/4837/notebooklu_hoca

Walla helal olsun diyorum başka birşey demiyorum.... Hoca fanatik malatyasporluysa cemaat naapsın... Bir de camiyi meclise döndermişler yahu... "Kabul edenler... etmeyenler... Kabul edilmiştir" falan... :D

Klavyenize sağlık Çapanoğlu abim... Yine döktürmüşsünüz maaşallah...

Gerçi fazla garipsememek lazım

ne de olsa "BURASI TÜRKİYE"

Walla helal olsun diyorum başka birşey demiyorum.... Hoca fanatik malatyasporluysa cemaat naapsın... Bir de camiyi meclise döndermişler yahu... "Kabul edenler... etmeyenler... Kabul edilmiştir" falan... :D

Klavyenize sağlık Çapanoğlu abim... Yine döktürmüşsünüz maaşallah...

Gerçi fazla garipsememek lazım

ne de olsa "BURASI TÜRKİYE"

İmzan güzel olmuş kardeş. Allah Teala cümlemize faydalanmayı nasip etsin.

Çapanoğlu sen bazılarına birşeyler anlatmaya çalışıyorsun ama anlamıyorlar veya anlayamıyorlar Allah, Kuran da bazılarının Kuran ı anlamaması için yaptıklarını bize iletmiş boşunamı uğraşıyorsun yoksa başka birşey mi amacın

(46) Kalpleri üzerine, onu anlamamaları için kabuklar geçiririz, kulaklarına da bir ağırlık koyarız. Rabbini yalnız Kur'an'da andığın zaman/Kur'an'da yalnız O'nu andığın zaman, nefretle geriye dönüp kaçarlar.

s.a

s.a

Bence bir imamın orada konusacağı en son şey olması gerekir. Orda cemate görevi olan şeyleri anlatması gerekir. Bu gibi davranışlar hem imamlara olan saygıyı azaltabilir.

Çapanoğlu sen bazılarına birşeyler anlatmaya çalışıyorsun ama anlamıyorlar veya anlayamıyorlar Allah, Kuran da bazılarının Kuran ı anlamaması için yaptıklarını bize iletmiş boşunamı uğraşıyorsun yoksa başka birşey mi amacın

(46) Kalpleri üzerine, onu anlamamaları için kabuklar geçiririz, kulaklarına da bir ağırlık koyarız. Rabbini yalnız Kur'an'da andığın zaman/Kur'an'da yalnız O'nu andığın zaman, nefretle geriye dönüp kaçarlar.

bodom inanki çok şaşırdım.senin böyle güzel şeyler yazdığına yeni tanık oluyorum Allah daimi eylesin bu sözlerinin

kaçsalar nereye kaçacaklar a dost.
Kur'andan dünyada kaçan, ahirette yakalanır..
Bizi Kur'andan hesaba çekeceğini söyleyen Rabbimiz,
eninde sonunda herkesi mutlaka Kur'anla yüzleştirecektir..
O gün Kur'anla barışık olanlara ne mutlu

S.A.

1)Bu adam imam değil şaklaban,
2)Oradaki cemaat ise insan topluluğu değil (konuşmalara itiraz etmedikleri için)koyundur.

Allah(c.c.) akıl,fikir ve hidayet nasip etsin.....

Allah razı olsun. Şeker hoca yine döktürmüş...:rolleyes:

Bende o cematle kılmıştım namaz ama vaazına denk gelmemiştim hiç:(

Bu hocanın bu hali insanımızın cahilliğini camiye gelen cemaatin ne denli boş olduğunu gösterir. Hocada yanlış yok lakin hata bizde....! Siz olsa idiniz o cemaatte ne yapacaktınız..? Ben cevap vereyim
-:) :D

burası türkiye....
biz buralıyız...
doğruyu en iyi biz biliriz.(!)
en son yapacak olanda bizizdir..

allah ıslah etsin hepimizi....

cami Rahmanın kullarının biraraya geldiği Rableri karşısında kıyama durdukları onu andıkları yer değil midir müslüman kardeşlerim.bu ne rezillik.orası stand up kürsüsü değilki.Allahın evinde yaşanan şu edepsizliğe bakın.bunu sadece kalbimizle değil ellerimizle düzeltmeliyiz müslüman kardeşlerim hadi birşeyler yapalım. Allaha saygısızlıktır bu. niye buna engel olmuyoruz.

Geri