H
hüma-gül
Guest
Allah Razi Olsun Kardeslerim Su Garibinde Gönlüne Su Serptiniz Allah Razi Olsunki Bu Gözleri Güldürdünüz Allah Razi Olsun Sizden
Allah hepimizden razi olsun
Allah Razi Olsun Kardeslerim Su Garibinde Gönlüne Su Serptiniz Allah Razi Olsunki Bu Gözleri Güldürdünüz Allah Razi Olsun Sizden
Bir rüyayı burada sizlerle paylaşmak istiyorum.Hem muhabbet olsun hemde rahmet. Nefs olmasın, bunu bir kardeşimiz görmüş ve sevdiği bir büyüğüne anlatmış O'da (K.S.) "bunu diğer kardeşlerinizle paylaşın, anlatın da Allah (cc) ve Habibinin (s.a.v.) bizlere ne kadar şefkatli olduğu görülsün diye buyurmuş bizde o emre ittiba olsun diye anlatmaya çalışalım.Rüya sahibi anlatıyor:"Rüyamda kıyameti kopmuş gördüm,büyük bir kalabalık bir kargaşa herkes heryerde güneş alçalıp bir bina kadar tepemize yaklaşmıştı.O esnada Mürşidimi gördüm koştum hemen yanına sığındım.O sırada korkutucu bir sessizlik oldu ve herkes sıraya girdi.Her peygamber kendi ümmetini arkasına almış kendi şeriatında suluk etmiş evliyalarıyla bekleşiyordu.O sırada Rasulullah (s.a.v.) göründü Mürşidimin bulunduğu yere bakarak seslendi:Sana bağlı olan ihvanlarının arasında EbuBekir (r.a.) ahlakı olanları ayıkla diye emir buyurdu.Mürşidim hemen onları ayıkladı bir grup yaptı ve Resulullah'a (s.a.v.) tamam ayırdım Ya Resulullah (s.a.v.) ne yapayım bunları diye sordu,Resulullah (s.a.v.) da "Al onları Ebubekir'e (r.a) götür teslim et dedi.Daha sonra ihvanlarının arasında Ömer (ra.) ahlakı olanları ayır dedi.Mürşidim hemen emri yerine getirdi ve içlerinde Ömer (r.a) ahlakı taşıyanları ayıkladı bir grup yaptı ve Resulullah'a tamam ya Resullah bunları ne yapayım ? Cevaben buyurduki; onlarıda al Ömer'e (r.a.) götür işin bitince içlerinde Osman (r.a.) ahlakı bulunanları ayır dedi. Mürşidim sonsuz bir hızla emri yerine getirdi ve içlerinde Osman (r.a.) ahlakı taşıyanları da emir gereği Osman (r.a.) efendimize götürdü teslim etti ve aldığı son emirle içlerinde Ali k.v.) efendimizin ahlakını taşıyanları ayırdı onları da Ali (k.v.) efendimize teslim etti yerine geçti. Arkasında büyük bir grup da O'nunla beklemekteydi. Nice sonra Mürşidim Ya Resulullah (s.a.v.) emriniz gereği hepsini yerine getirdim ve ait oldukları yerlere teslim ettim fakat arkamda daha onların bin katı ümmetin duruyor bunları ne yapayım ? diye sordu. Alemlere Rahmet olan YÜCELER YÜCESİ EFENDİMİZ (s.a.v.) İKİ ELLERİNİ İKİ YANA AÇARAK HAYKIRARAK EMİR BUYURDU: ONLARIDA BANA GETİRİN!!!
O'nu sevmeyen kalplere Yüce Allah (cc) sevmeyi nasip etsin.
Derdi Allah'ın (cc) rızası olanlara selam olsun
ALLAH C.C Ebeden ve Daimen Razı olsun bu rüyayı bizde işittik bizim köyde anlatmışlardı