fazla tanimiyorum ama paylasimlari guzel bi insan.arz ama bazen almanca yazdigi icin sinir oluyorum(saka) cunki almanca bilmiyorum
sohbet firsati buldugum bir kardesim güzel düsünen bir insan güzel gören bir insan almancalar almanca bölüme yaziliyor bu normal ama istedikleri olursa onlarin türkcesinide yazarizki sitede cogu mevcut
BU YUKARDAKİNE HİÇ SÖYLEYECEM YOK HERŞEYYİLE MÜKEMMEL BİR DOSTUM
ARKADAŞIM
tamam alptraum kardesim kzma zaten belirtmistim saka yaptigimi.ama evet bazen konularin turkcesinide yazsaniz hekes icin daha yararli olur.yani bitek kendimi degil, almanca bilmeyen kardeslerimide kasd ediyorum.cunki actiginiz konularin degerli oldugundan eminim.buyuzden turkce olsada anlasak diye solemistim.dusunceleriniz icinde arz
hatırladığım kadarıyla bazı fikirlerimiz uyuşmuyordu yukarıdaki kardeşimizle.ama ne olursa olsun müslüman bir kardeşimiz olduğu için -Allah ondan razı olsun -iyi bir kardeşimizidir
bir dakika bir dakika!ben şu an şaşkınlık içerisindeyim.ben kimin övülmesini istemiyorum?bunu nereden çıkarıyorsunuz ?actigi konulari begendigim bi arkadasimiz.acik sozlu dobra bi insan.ama nedense forumda birilerinin ovulmesini istemiyo.ben valla bi kere yazdim oda inanin seyfullahla ilgili gercek dusuncelerimdi.tamam ovmuyorum.seyfullah kotu birisi.berbat bi insan.zaten kizginim onada.hirsimi cikarayim bari![]()
şu Yukardaki Varya O Kardeşim çok Mükemmel Sevecen Tatli Ve Bi Okadarda Ablasinin Cani Asyadir Ne Yapsa Yeridir Der Der Yani Bu Asya
bu ne demek oluyor şimdi reyyan ablacığım?
güzel bir yaklaşım.sizi görünce orta asya geliyor aklıma.. atalarımız
sizi görünce orta asya geliyor aklıma.. atalarımız
hakket değerli biri..saygı duyuyorum..)....selam ve dua ile..
bu yukardaki kardeşim çok degerli saygılı ve sevecen bir kardeşim olurzeynep kardeşim
bu yukardaki kardeşim çok degerli saygılı ve sevecen bir kardeşim olurzeynep kardeşim