Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Herkes bir üstteki hakında ne düşünüyor?

reyyan

New member
Bu ğülya Varya ğülya Benim Kalbimde Tarih Açan Kalbime Giren çok Taktir Ettim Candan Sevecen Ve çok Tatli Bi Kardeşim Seni çok Seven Ablan Rayyannnnn SENİ HİÇ UNUTMAYACAM BUNU UNUTMA BİTANEM

flowers221dy0.gif

alptraum

New member
Web sitesi
www.muhakeme.net
fazla tanimiyorum ama paylasimlari guzel bi insan.arz ama bazen almanca yazdigi icin sinir oluyorum(saka) cunki almanca bilmiyorum

sohbet firsati buldugum bir kardesim güzel düsünen bir insan güzel gören bir insan almancalar almanca bölüme yaziliyor bu normal ama istedikleri olursa onlarin türkcesinide yazarizki sitede cogu mevcut

reyyan

New member
sohbet firsati buldugum bir kardesim güzel düsünen bir insan güzel gören bir insan almancalar almanca bölüme yaziliyor bu normal ama istedikleri olursa onlarin türkcesinide yazarizki sitede cogu mevcut

BU YUKARDAKİNE HİÇ SÖYLEYECEM YOK HERŞEYYİLE MÜKEMMEL BİR DOSTUM
ARKADAŞIM

gulya

New member
tamam alptraum kardesim kzma zaten belirtmistim saka yaptigimi.ama evet bazen konularin turkcesinide yazsaniz hekes icin daha yararli olur.yani bitek kendimi degil, almanca bilmeyen kardeslerimide kasd ediyorum.cunki actiginiz konularin degerli oldugundan eminim.buyuzden turkce olsada anlasak diye solemistim.dusunceleriniz icinde arz

alptraum

New member
Web sitesi
www.muhakeme.net
tamam alptraum kardesim kzma zaten belirtmistim saka yaptigimi.ama evet bazen konularin turkcesinide yazsaniz hekes icin daha yararli olur.yani bitek kendimi degil, almanca bilmeyen kardeslerimide kasd ediyorum.cunki actiginiz konularin degerli oldugundan eminim.buyuzden turkce olsada anlasak diye solemistim.dusunceleriniz icinde arz

DÜSÜNCELERIMIZI FIILI BIR SEKILDE SIZDE GÖRDÜGÜM ICIN SÖYLEMEYI BIR BORC BILMISTIM BU CÜMLELER BENDEN FIRAR ETTI SENIN GÜZEL SÖZLERINE KARSI KARDESIM

muhammedordusu

New member
Web sitesi
www.mucadeleci.com
hatırladığım kadarıyla bazı fikirlerimiz uyuşmuyordu yukarıdaki kardeşimizle.ama ne olursa olsun müslüman bir kardeşimiz olduğu için -Allah ondan razı olsun -iyi bir kardeşimizidir

alptraum

New member
Web sitesi
www.muhakeme.net
hatırladığım kadarıyla bazı fikirlerimiz uyuşmuyordu yukarıdaki kardeşimizle.ama ne olursa olsun müslüman bir kardeşimiz olduğu için -Allah ondan razı olsun -iyi bir kardeşimizidir

BELKI HATIRLAMAYI HATIRLAYAMAYAN BIR KARDESIM UZLASMAK ICIN BURDAYIZ HANGI FIKIRLERI PAYLASAMDIK UZLASAMADIK MERAK ETTIM

Asya

New member
actigi konulari begendigim bi arkadasimiz.acik sozlu dobra bi insan.ama nedense forumda birilerinin ovulmesini istemiyo.ben valla bi kere yazdim oda inanin seyfullahla ilgili gercek dusuncelerimdi.tamam ovmuyorum.seyfullah kotu birisi.berbat bi insan.zaten kizginim onada.hirsimi cikarayim bari :)
bir dakika bir dakika!ben şu an şaşkınlık içerisindeyim.ben kimin övülmesini istemiyorum?bunu nereden çıkarıyorsunuz ?
benim için kullandığınız yorumlarınızı hiç anlamıyorum.ne demek istediğinizi de hiç anlamıyorum.yani bilemiyorum gerçekten...

reyyan

New member
bu yukardaki kardeşim çok degerli saygılı ve sevecen bir kardeşim olurzeynep kardeşim

Üst Alt