Herkes bir üstteki hakında ne düşünüyor?

aziz piirim biraz peşin hükümlü galiba. ne avamı ben kendimi adam yerine bile koymuyorum. esfeli safilinde bi sefilim ben.. sende öyle bilirsen daha mesut ve bahtiyar olurum...

yurkadaki arakadşı tam tanımyıorum...

Kardeşim ben latife etmiş idim esfelessafilin onlardırki ALLAH a C.C ortak koşarlar ''Kendini övmekte yermekte NEFS tendir'' ;)

Sünneti seniyeye ittibaı adat haline getiren biri.

( Forumda ki arkadaşlar )Kabul buyurursanız dua makamında herkese tevcih ediyorum

Kardeşim ben latife etmiş idim esfelessafilin onlardırki ALLAH a C.C ortak koşarlar ''Kendini övmekte yermekte NEFS tendir'' ;)

inşallah Rabbime ortak koşan değilimdir. Ama fazla tevazuda enaniyettendir düsturundan hareketle tevazu gösterirken bile kibre düştüğüm endişesi ve münafık olma endişesiyle korkuyorum rabbim sizi benim düştüğüm çukura düşürmesin...

asya yahşi yürekli arkadaşlar...(hüsnü zan etmesinden çıkardım)

benim hakkımda sadece bunu mu düşünüyosunuz?
ben de sizi çok iyi tanımıyorum.benim burçtanmışsınız.

Gizemli bir havası var.
Beyanlarında insanları incitmemek için adeta kelimeleri cıbız ile tefrik edip özenli ve güzel cümleler kuruyor.
Ama hakkınıda bir o kadar iyi savunuyor...

paylaşımlarında çok samimi bulduğum çoğu zaman gülmekten kırıldığım(özelikle erkeklerden yemek tarifiydi sanırım) değerli biri rabbim razı olsun..

sayın kıdemli başçavuşum :) ALLAH C.C Razı olsun BİlMUKABELE sizinde birbirinden değerli çalışmalarınız olmuştur olmaktadır inşallah devamını bekliyoruz sizde değerli bir kardeşsiniz

bu kardesimin paylasimlari cok hosuma gidiyor bazen espirili paylasimlar yapan bazen cok duygulandiran bir kardesim allah ondan razi olsun

alptraum ,öyle sanıyorumki (avatarından dolayı) nurcu bir şahıs.İslami kimliğini yazılarında hissettirenlerden.Öyle sanıyorumki şeriatçı.

Geri