Herkes bir üstteki hakında ne düşünüyor?

allah senden de razı olsun fetih kardeş,sende cok kırılgan olan hemen küsünce forumdan ayrılmak isteyen kardeşlerden birirsin:)(saka saka)
paylaşımlarını sıkılmadan okuduğum güzel insanlardan birisin...

sizin gibi kardeşler güzeldir bu güzelliktir bizi burada tutan kaynaştıran kaynatan kızartan buharlaştıran pişiren :)

beautifulredrose7cyqu7.gif

bu form sitesinin en güzel yanı bu..
cümlenizde allah razı olsun...
seyfulah kardeşime de hitabım hep kardeşim şeklindedir zaten;)

gelelim hemşerime.....
onunda dediği gib konyalı olması yeter...başka ne arayacam..:)

reyyan bir konu hakkında tartıştığım ve özür dilediğim ama özrümü kabul etmeyen bir büyüğümüz(denilene göre).

reyyan bir konu hakkında tartıştığım ve özür dilediğim ama özrümü kabul etmeyen bir büyüğümüz(denilene göre).

özürden sonra gerici kelimsini kullana bi arkadaşımız..felsefi konularda da kendini geliştirmi bi arkadaş sanırım..imanı noktadaki sıkıntılarını için..dua ediyorum..inşallah sıkıntınız şüpheniz kalmaz..

pardon ...dediğinizi anlayamadım...

kişileri tanımlamanın çok zor olduğunu düşünüyorum özelikle bir pc nin arkasındaysanız..şunu düşünüyorum desem yalan yanlış olur genelleme yapmakta adaletsizlik ve acımasızlık olur çünkü bence insan her haliyle çok karmaşık anlaşılması güç bir yaratılmıştır...

kişileri tanımlamanın çok zor olduğunu düşünüyorum özelikle bir pc nin arkasındaysanız..şunu düşünüyorum desem yalan yanlış olur genelleme yapmakta adaletsizlik ve acımasızlık olur çünkü bence insan her haliyle çok karmaşık anlaşılması güç bir yaratılmıştır...

hmm...doğru..kimin ne olduğunu allah bilir..bizim yorumlarımızda, o kişinin yazdıklarına zaten..niyetini bilmemiz mümkün değil..yada kişiliğini...çok doğru..karmakarışık...sizin yorumlarınızı da beğenirim..sizi tanımam ama..işte bunun gibi;)

Geri