Herkes bir üstteki hakında ne düşünüyor?

hmm...doğru..kimin ne olduğunu allah bilir..bizim yorumlarımızda, o kişinin yazdıklarına zaten..niyetini bilmemiz mümkün değil..yada kişiliğini...çok doğru..karmakarışık...sizin yorumlarınızı da beğenirim..sizi tanımam ama..işte bunun gibi;)

bahsettiğiniz şahıslar ben ve benim gibi olanlarsa doğru düşünüyorsunuz derim.Fakat ben tümüyle kafamda olan düşüncelerimi yazıyorum.Bundan emin olmanız lazım.Çünkü kimliğimi belli etmiyorum zaten.Kim olduğumu bilmiyorsunuz ve sadece yazılarımdan düşüncelerimi anlıyorsunuz.Bu da herhalde nasıl bir kişiliğe sahip olduğumu değil de nasıl bir fikre sahip olduğumu açıklar.Daha önce bu sitede bana ateist diyen ateist de oldu.Ben onunla hem ö.m. hem de msn'de konuşarak ateist ve münafık olmadığımı anlattım.İsterseniz(eğer o dürüst konuşma cesareti gösterebiliyorsa)ona sorabilirsiniz(darth vader).Zaten ismimin mehmet olmadığını söylemiştim 5 ay önce.İmani konuların bazılarında sıkıntı çektiğimi de söylüyorum.

reyyan ablaya gelince ben olayın böyle olacağını bilseydim baştan etmezdim zaten hakareti.Ama benim gibi çevreyi ve kültürü sizden çok değişik gören birisi olarak çarşafı çağ dışı görenlerden olduğumu ve farz olmadığını söylemeliyim.Fakat başörtüsü konusunda düşüncem farklıdır.

bahsettiğiniz şahıslar ben ve benim gibi olanlarsa doğru düşünüyorsunuz derim.Fakat ben tümüyle kafamda olan düşüncelerimi yazıyorum.Bundan emin olmanız lazım.Çünkü kimliğimi belli etmiyorum zaten.Kim olduğumu bilmiyorsunuz ve sadece yazılarımdan düşüncelerimi anlıyorsunuz.Bu da herhalde nasıl bir kişiliğe sahip olduğumu değil de nasıl bir fikre sahip olduğumu açıklar.Daha önce bu sitede bana ateist diyen ateist de oldu.Ben onunla hem ö.m. hem de msn'de konuşarak ateist ve münafık olmadığımı anlattım.İsterseniz(eğer o dürüst konuşma cesareti gösterebiliyorsa)ona sorabilirsiniz(darth vader).Zaten ismimin mehmet olmadığını söylemiştim 5 ay önce.İmani konuların bazılarında sıkıntı çektiğimi de söylüyorum.

reyyan ablaya gelince ben olayın böyle olacağını bilseydim baştan etmezdim zaten hakareti.Ama benim gibi çevreyi ve kültürü sizden çok değişik gören birisi olarak çarşafı çağ dışı görenlerden olduğumu ve farz olmadığını söylemeliyim.Fakat başörtüsü konusunda düşüncem farklıdır.

aslında sadece siz ve sizin gibileri değil..geneli kastetim..kafanızda olan düşünceleri yazmanızada bişi demem..doğrudur..fakat o konudaki bu şimdi yazınızdaki sıkıntı şudur..çarşaf çağdışı demeniz..değil kardeşim..bunu dememelisiniz..bu haddi aşmadır..ayrıca bu çağ neymişki bazı şeyleri içine alıp bazılarını atsın...çağdışı sözü yanlış..işte bunu demeyin...sıkıntı yok..katılmıyorum derisn biter..saygı duyarız..ancak çağdışı dersen o kişiyede sen bu çağa yakışmaya birisin demektir bu.. ve bu kişiliğe hakarettir..bunu demeyin kafi...zaten farz diyen yok..denilemez de...selametle..

yani kendinde biliyorsun hakaret ettiğini çag dışı derken biraz daha küçülüyorsun birdesana çarşaf farz diyon yok bunu nerden çıkarıyorsun anlamadım ama benim senin gibi lerle ugraşacak halim yok gerekirse forumdan ayrılırımda

aslında sadece siz ve sizin gibileri değil..geneli kastetim..kafanızda olan düşünceleri yazmanızada bişi demem..doğrudur..fakat o konudaki bu şimdi yazınızdaki sıkıntı şudur..çarşaf çağdışı demeniz..değil kardeşim..bunu dememelisiniz..bu haddi aşmadır..ayrıca bu çağ neymişki bazı şeyleri içine alıp bazılarını atsın...çağdışı sözü yanlış..işte bunu demeyin...sıkıntı yok..katılmıyorum derisn biter..saygı duyarız..ancak çağdışı dersen o kişiyede sen bu çağa yakışmaya birisin demektir bu.. ve bu kişiliğe hakarettir..bunu demeyin kafi...zaten farz diyen yok..denilemez de...selametle..
tamam bundan sonra çağdışı lafını kullanmayacağım.Zaten aynen Türkiye'de konuşulan sorunları tartıştığımız için olay büyüyor.Benim siyasi tecrübe ve bilgim zayıftır.O yüzden bu tür konulara bundan sonra daha az gireceğim.

rayyan abla bitane cokcokccok ii biri canım o benim...

forumda bitanecik canı ablası oludğnu biliyorum....

(ya arkadaşlar toplumun bütününü bozmayan bütününe zarar vermeyen özgürlükleri dinimiz bile emerederken yukarıdaki tartışmalara bence hiç gerek yok.. giyim kuşaminsanın özgür iradesidir. sakal sarık canımız kurban kuvvetli sünnetler ama ben bunu yapıyorum yapamıyorum kot giyiyorum yerine göre bu benim ne çağdaş olduğumu gösterir nede münafık bu benim taksiratımdır. yorumlar yapılırken insanlar kırıcı olmalalı ve bağışlayın biraz kaba olcak haddini bilerek konuşlamı))
muhabbetle.

Sanırım duygusal bir insan...
Önemli konularda moru kullanmasından çıkardım.
Nazan Bekiroğlu okuyorda olabilir... :)

181 post atmış bir üye (Ayşegül)

Sadece bu kadar mı...
Daha fazlasını beklerdim doğrusu...
Ayşegül Dr.Dilaver SELVİ nin eserlerini severek okuyor ve modern çağın bir garip dervişi olabilir (mi)...

Geri