Haydi İslam Forum Ailesi Gezmeye gidiyoruz

aramızda herkese yer var.... hoşgeldin kardeşim..
arabamızda büyük zaten :)

Bana yer kalmistir insallah... :) biraz geciktimmi ne?!??! tuuhh insallah arbayi kacirmisimdir:(

ILGIMI CEKEN ARABANIN ARKASI YANI BIDE BAGAJ GIBI ACIK BI YER VAR YA O COK HOSUMA GITTI..

BIR KAC BACIYLA BERABER ORDA OTURURUZ ACIK HAVAYI GORURUZ :D:D

HEMMI BACILARIM:rolleyes::D

FETIH KARDESIM CAGIRDIGINIZA PISMAN OLURSUNUZ ONA GORE ZIRA TATLICI DUKKANINI KAPATTIRMAK ZORUNDA KALIRSINIZ TATLI ISMARLAYA ISMARLAYA IFLAZ EDERSINIZ DIYI VEREM SIZE :)

ILGIMI CEKEN ARABANIN ARKASI YANI BIDE BAGAJ GIBI ACIK BI YER VAR YA O COK HOSUMA GITTI..

BIR KAC BACIYLA BERABER ORDA OTURURUZ ACIK HAVAYI GORURUZ :D:D

HEMMI BACILARIM:rolleyes::D

FETIH KARDESIM CAGIRDIGINIZA PISMAN OLURSUNUZ ONA GORE ZIRA TATLICI DUKKANINI KAPATTIRMAK ZORUNDA KALIRSINIZ TATLI ISMARLAYA ISMARLAYA IFLAZ EDERSINIZ DIYI VEREM SIZE :)

Tatlılar size feda olsun ama kişi başına 3 tane yiyebilirsiniz :D malum ekonomi :p

yer yoksa ben bagaja binerim önemli degil :Dbide şarkı söylerim hobaa:D:Dyalnız ben tatlı sevmem baklava falan çikolatalı bişeyler varsa yerim ancak limonatada olabilir bunlar yoksa gelmem şarkı söyleyende olmaz:rolleyes:yav hadi çok ısrar ettiniz geliyim barii :eek:ya tmm sevinçten zıplamanıza gerek yok :Dsakin sakin :D

şaka yapıyorum olurda gülerseniz bi teşekkür edin espirimin boşuna gitmedigini anlıyayım:(:p;)

Tatlılar size feda olsun ama kişi başına 3 tane yiyebilirsiniz :D malum ekonomi :p

AAAA ne kadar ayip olurmu h ec oyle misafire su kadar yicen denirmi :rolleyes:
hem bakin ben az yiyecektim inadiniza iki katli cikolatali pasta yicem:D

Neyse kalbinize inmesin anlasalim, baktik olmuyor bulasik yikamakta size yardim ederim:D olurmu:p

Bu çok eski bir konu bunu tekrar gündeme getirmemin sebebi ise anıların tekrar canlanması :eek:

kimler geldi kimler geçti hepsini özledik

AAAA ne kadar ayip olurmu h ec oyle misafire su kadar yicen denirmi :rolleyes:
hem bakin ben az yiyecektim inadiniza iki katli cikolatali pasta yicem:D

Neyse kalbinize inmesin anlasalim, baktik olmuyor bulasik yikamakta size yardim ederim:D olurmu:p

Şimdi anlaştık dünya kadar bulaşık olurdu tek başına altından kalkamazdım iyi oldu :p

az önce gönüldostuelif kardeşimi görmüştüm sanırım oda bize etli ekmek getirecekti getirir herhalde :D

ben binmem bu arabaya kaza riski çok yüksek bir kere virajı nasıl dönecez körük bilem yok. cıx olmaz ısrar etmeyin valla gelmem:D

:)
a3frmv6.jpg

a3frmv6.jpg

Bindik bir alamete, gidiyoz kıyamete

haydi Allah rasgetire... ;)

yavrum kızım ben sana yaramazlık yok demedimmi hemde senin kullandığın araca kimler biner merak ettim doğrusu.doğru uçurursun ama nereye?

yavrum kızım ben sana yaramazlık yok demedimmi hemde senin kullandığın araca kimler biner merak ettim doğrusu.doğru uçurursun ama nereye?
ya şeyy annecim ya:(bikerecik süriyim ne olcakki,belki son sürüşüm olur ama olsun hevesimi kırma yav....:phem herkez biner,kim beni görcekki,sürdükten sonra cikkeeeee die ortaya çıkcam kullanan benm karışan olursada,kaza yaparım ha derim olur biter orası kolaydır yav merak etme...:D

ay ışığı sırf koydugun o şarkılar için bu geziyi kaçırmıycamm..:)

mardin güzeli kuzenim,aşiretimin gülü....:D

ee bende mardinliyim o sarkıyı bende üstüme alındım bile....:):)

harikasın yaaa...::):) ellerine sağlık...

Geri