ILGIMI CEKEN ARABANIN ARKASI YANI BIDE BAGAJ GIBI ACIK BI YER VAR YA O COK HOSUMA GITTI..
BIR KAC BACIYLA BERABER ORDA OTURURUZ ACIK HAVAYI GORURUZ
HEMMI BACILARIM
FETIH KARDESIM CAGIRDIGINIZA PISMAN OLURSUNUZ ONA GORE ZIRA TATLICI DUKKANINI KAPATTIRMAK ZORUNDA KALIRSINIZ TATLI ISMARLAYA ISMARLAYA IFLAZ EDERSINIZ DIYI VEREM SIZE
Tatlılar size feda olsun ama kişi başına 3 tane yiyebilirsiniz malum ekonomi
AAAA ne kadar ayip olurmu h ec oyle misafire su kadar yicen denirmi
hem bakin ben az yiyecektim inadiniza iki katli cikolatali pasta yicem
Neyse kalbinize inmesin anlasalim, baktik olmuyor bulasik yikamakta size yardim ederim olurmu
Şimdi anlaştık dünya kadar bulaşık olurdu tek başına altından kalkamazdım iyi oldu
az önce gönüldostuelif kardeşimi görmüştüm sanırım oda bize etli ekmek getirecekti getirir herhalde
ben binmem bu arabaya kaza riski çok yüksek bir kere virajı nasıl dönecez körük bilem yok. cıx olmaz ısrar etmeyin valla gelmem
ya şeyy annecim yabikerecik süriyim ne olcakki,belki son sürüşüm olur ama olsun hevesimi kırma yav....hem herkez biner,kim beni görcekki,sürdükten sonra cikkeeeee die ortaya çıkcam kullanan benm karışan olursada,kaza yaparım ha derim olur biter orası kolaydır yav merak etme...yavrum kızım ben sana yaramazlık yok demedimmi hemde senin kullandığın araca kimler biner merak ettim doğrusu.doğru uçurursun ama nereye?