Hanefi Mezhebine Mensup Olanlar

HULKSMASH

New member
Selamın Aleyküm ,

Aranıza yeni katıldım inşallah bizede yer vardır aranızda.

Bir sorum olucak ;

Hanefi mezhebi hakkında bilgi edinmek istiyorum.

Örneğin : Bir mezhep (hangisi tam hatırlayamadım kusura bakmayın) abdest aldıktan sonra kadınların elinden birşey almıyormuş, başka bir mezhep ise hayvanlara dokunmuyormuş diye duydum Hanefi Mezhebindede böyle şeyler var mı ?

Şimdiden sağolun.

Selamın Aleyküm ,

Aranıza yeni katıldım inşallah bizede yer vardır aranızda.

Bir sorum olucak ;

Hanefi mezhebi hakkında bilgi edinmek istiyorum.

Örneğin : Bir mezhep (hangisi tam hatırlayamadım kusura bakmayın) abdest aldıktan sonra kadınların elinden birşey almıyormuş, başka bir mezhep ise hayvanlara dokunmuyormuş diye duydum Hanefi Mezhebindede böyle şeyler var mı ?

Şimdiden sağolun.

Sanirim bu mezhep;Safii mezhebi oluyor.Hanifilerde kan akarsa bozuluyormus,Ama Allahin Dininde böyle seyler yok.Istersen bak KURANA..

.Fıkhi konularda bilgi almak istiyorsan bir ilmihal al oku, tabi okumayı seviyorsan, okumaktan üşenmiyorsan.Forumda olacak işler değil bunlar.

bahsaddıkklerın safı meshebındendır kadının elıne dokunması ve kopek gormesı dıye bılıyorum ben safı meshebının abdestını bozuyormus bıldıgım kadarıyla kardesım

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks