E
Esra Uzun
Guest
nedenmis giziyom ama seni cok seviyom be bacim
Esra Uzun' Alıntı:nedenmis giziyom ama seni cok seviyom be bacim
NE diyecegimi bilemiyorum cok duygulandirdin beniEsra Uzun' Alıntı:ALLAH razi olsun ama sunu bil dostumsun diye degil tanidigim icin vallaha seni tangim icin ALLAH sükürler olsun!
Simarma konsunua gelince bana´mi kalmis seni simartmak yaw ALLAH ALLAH ben gönlümden geleni yaziyorum suraciga!
Esra Uzun' Alıntı:Yok yok sen bana güven gercekten insani canndan bezdirirsin ama iyi bir insansin nede olsa "Derya " dosyasinin uzmaniyim dir
Esra Uzun' Alıntı:Yok bu sefer olmadi kizin gitsene hem bana bak ben sana hak ettigin seyleri söylüyorum sende tutmus bana haketmedigim seyleri söyölüyorsun suzsana sen aaa!
Esra Uzun' Alıntı:Derya bala bece bu böylümde susalim baksan giz duá yazdi bizde burada cene yapiyoruz biz en iyisi baska yerlere yol alalim!
Esra Uzun' Alıntı:olsun 1001 gece masallari gibi yaw konunun icinde baska konu iyi ya iste konu olsun konusmaya hic degilse
Esra Uzun' Alıntı:Yok be ne konusuzlugu sen varken yaw hadi konusda radyo gibi dinleyeyim seni
Esra Uzun' Alıntı:emin degildim ama simdi eminim
Esra Uzun' Alıntı:Evet dogru katiliyorum riske girmekle baslar bazen isler!
isimsiz' Alıntı:evet yaş tahtaya basmamalı(mecazi anlamda yani)
şimdi gördüğünüz tahtayı kontrol edersinizde ne bileyim...
bu sözüne karşılık tasdikti yaAskin_Bedeli' Alıntı:INSAN RISKE GIRERKEN SINIRLARINI BILMELI AMA..![]()