Z
zabotek
Guest
zabotek kardes destegin icin tesekkur ederim.ama bakiyorum sizi anlamayanlar var.olsun.herkesin fikrine saygi duymamiz gerekiyor.selam ve dua ile
bu konunun açılmasına vesile olan kişi benim.. ben bir aydır misafir olarak formu takip ediyordum. yakın bi tarihtede aktif üye olarak sizlerin arasındayım...
bakın üzülerek müşaade ettiğim bir mevzu var hazır burda böyle konu açılmışken..
ülkemizin inancının %99 unun ne olduğu malum.. ama bu bizim sitenin üye sayısı hiçte %99 u yansıtmıyor ne yalan benim adıma konuşayım bari..
katılım çok az.. bir aydır gibi kısa bir zaman diliminde takip ettiğim kadarıyla zaten giren çıkan aktif arkadaşlar bile aynı gibi bişey..
ŞİMDİ: HAL BÖYLE İKEN.. SİZLERE VE BIZLERE GIYABINDA BU SITEYE BAKAN HERKESE ŞU IZLENİMİ VEREMİYORUZ MALESEF.. BEN MİSAFİRKEN HENÜZ FARK EYLEDİM.. ARKADAŞLAR KONULARI AÇMIŞ. AÇTIKLARI İLE KALMIŞ MALESEF.. KOCAMAN EMEKLER HİÇ BİR MENFİ MÜSPET CEVABSIZ ÖYLE MAZLUM GİBİ YETİM GİBİ KALMIŞ..
ŞİMDİ CASUS021 ARKADAŞ VE ONUN GİBİ DÜŞÜNÜNLERE ŞU KELAMIM OLCAK.. DOSTUM.. DOSTLARIM.. BİREYSEL DÜŞÜNMEYİN.. GENİŞ BİR YELPAZEDE UFUKLARI GÖRÜN.. BASİT BİR CÜMLEYLE GEÇİŞTİRMİŞ ARKADAŞ..
"BEN BEĞENMEDİĞİM KONULARA TEŞEKKÜR YAZMAM DİYE?" YA BEĞENMEDİĞİNEDE FİKRİNİ YAZKİ.. BELKİDE SENİN BEĞENMEMENDEN DOLAYI BİR BAŞKA ARKADAŞIN FİKRİNDEN BİŞEYLER KAPAR... BOMBOŞ BIRAKMAKTANSA.. ELEŞTİRİ BİLE OLSA YAZKİ.. YANİ YENİ DÜŞÜNCELER, YENİ YENİ BİŞELER ÖĞRENİLSİN..
YİNE BU SİTENİN ÖZÜNE YAKIŞMAYAN ÇOK ŞEYE RAST GELİYORUM..
VE BU DURUMDA BENİM NE YALAN ŞEVKİMİ KIRIYOR...
BEN PAYLAŞIMIMI İSTEDİĞİM YERDE ZATEN YAPARIM... SİZLERDE YAPABİLİRSİNİZ.. O HALDE BURDA ŞUAN YAPIYOR İSEK.. BİŞEYLER KATIN KONULARA ES GEÇMEYİN...
BİR ELİN NESİ VAR, İKİ ELİN SESİ VAR..
BURAYA SONKEZ YAZMAM ÜMİDİYLE..( YANLIŞ ANLAŞILMASIN BU KONUYA)