forumda en sevdıgınız arkadaşı yazın??????

ayna44

New member

Ben herkesı sevıyorum hepınız benım mımun kardeslerısınız ama az olsa bıle forumda daha sıcak olarak baktıgınız arkadasınız vardır.. yorum sızın..

selam ve dua ıle kalın

efraill,hümagül,zeynephearty,safinaz,azra,gulya,mücahid,hikmetimm,yavuzburak,yolcu,alperfiliz.......
ve daha niceleri..

Yanlış anlaşılmasın diye hemen belirteyim, böyle bir şaka yapmak istedim başkası değilim :) gülümsetebildiysek ne mutlu bize :)

Yanlış anlaşılmasın diye hemen belirteyim, böyle bir şaka yapmak istedim başkası değilim :) gülümsetebildiysek ne mutlu bize :)

anlayamadım kardeş daha niceleri siz misiniz... ben daha niceleri diye ismini unuttuğum tüm arkadaşları kasdetmiştim ama.. şimdi anlayamadım gerçekten ya

bende sayim....

hümagül,mihrimah,gulya,gönül,sümeyye,reyyan abla..bçetin,mücahit,rusen_alp,gezgin.
(asya,leyla)
bu kadar unuttuysam eklerim

hmm bide tanımak istediklerim var efrail mesela.

imza kısmına bir türlü adımı koyamadım karışıklık ondan oldu sanırım... Amaç gülümsetmekti maksadını aştıysa kusuruma bakmayın :)

imza kısmına bir türlü adımı koyamadım karışıklık ondan oldu sanırım... Amaç gülümsetmekti maksadını aştıysa kusuruma bakmayın :)
ya hakikaten Allah razı olsun... çok güldük çok hoş bi şakaydı...
bu kim yaw diye baya bi güldük..Rabbim razı ola... sizi herdaim güldüre!

yaww şimdi "daha niceleri"alperfilizmi cidden yaw...:)

ya bende gülmek istiyomm anlamadım bi türlü...:cool: :rolleyes:

yaww şimdi "daha niceleri"alperfilizmi cidden yaw...:)

ya bende gülmek istiyomm anlamadım bi türlü...:cool: :rolleyes:

evet canım ben kardeşlerin ismini yazınca alper kardeşte en sonun adaha niceleri yazmıştım oda hemen o nu kendine nick yapmış ayy çok komik yaaaaaa. o da bana teşekkür ediyo.. bizde bu kim diye efraille baya bi güldük..
ama tebrik etmek lazım harika bi şaka oldu :)

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks