forumda en sevdıgınız arkadaşı yazın??????

Allah a ve resulüne muhabbet besleyen herkese selam olsun...

Birbirimizi çok iyi tanımasakta, sizin sevginiz bizlerin sizi sevmesi için yeter...

Allah ı ve resulünü seven herkesi seviyorum ve bi iznillah seveceğiz...

benii sewenn yokmuu yaaaaa:(:(:( ama olsun be n genede hepinizi sewiorum ALLH için:) ama menekşe ablam bitaneeeee:):)

benimde bu forumda sevdigim gercekden kardesim gibi gördügüm alptraum var. birde seyfullah putkiran abimi yeni taniyorum oda. daha yeni oldugum icin cok fazla kisiyi tanima firsatim almadi ama herkes benim kardesimdir.

benimde bu forumda sevdigim gercekden kardesim gibi gördügüm alptraum var. birde seyfullah putkiran abimi yeni taniyorum oda. daha yeni oldugum icin cok fazla kisiyi tanima firsatim almadi ama herkes benim kardesimdir.
pölten gurbet diyarindan kardesim allah senden razi olsunki bir sevgi sözcük demetlerinden bir tanesine sahsima hediye etmissin hem ögretmenim olarakda sevgim ve saygim sonsuzdur hani hatirlarmisin bilmem avusturyada bir ara peygamberimizin hadis-i serifini almanca olarak heryerde reklam vermislerdi

efendimizin bu hadis-i serifi yüzyillar önce senide anlatmis kardesim

insanlarin en hayirlisi insanlara faydali olanidir

Elimizden öpen dudakları teperiz
Allah diyen gel ayağından öperiz...

NFK

Allah diyen herkesi seviyoruz...

Bizi seven kardeşlerimiz , bizi sevmenize sebep olan Rabbimde sizleri sevsin...

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks