Niye bu foruma devamlı yazıyorum, tartışıyorum diye düşündüm ve bu Allah'ın izni ile oluşan ve gerçeklerle açığa çıkması için kurulmuş bir düzendir sonucuna vardım. O zaman bu bir deneme platformu mu diye düşündüm. Evet sonucuna vardım. Peki cevapların çok ince düşünülüp (Kuran-ı Kerim ve kitaplarımıza dayanlı) yazılması gerekir. Allah'ın dinine uymayan yanlış bir yazı okuyan ve okuyacak kişilerin hayatını olumsuz etkiler şüphesiz.
Ben bu yük altına girmek istemem. Çünkü hala öğrenme gayesindeyim. Akıllımla, mantığımla ve kitaplarım ile yazmak isterim. Artık daha çok düşünecek daha çok araştıracak ve saygılı olacağım. Biliyorum ki karşımdaki kişinin düşüncesini sövmek benim düşüncemi sövmek getirir. Bunu Allah'ın ayetine dayanarak söylüyorum.
denemiyoruz kardeşlerim. Allah'ın dini hakkında hemde yanlışsa vebali büyük.
Ben bu yük altına girmek istemem. Çünkü hala öğrenme gayesindeyim. Akıllımla, mantığımla ve kitaplarım ile yazmak isterim. Artık daha çok düşünecek daha çok araştıracak ve saygılı olacağım. Biliyorum ki karşımdaki kişinin düşüncesini sövmek benim düşüncemi sövmek getirir. Bunu Allah'ın ayetine dayanarak söylüyorum.
denemiyoruz kardeşlerim. Allah'ın dini hakkında hemde yanlışsa vebali büyük.