E enNazzam New member Katılım 27 Mar 2008 Mesajlar 25 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 27 Mar 2008 #1 Filistin , Suriye ,Agüpten (misir), Jordaniyen , libanon ve Israel isimleri nerden geliyor kim koydu bu isimleri ????????????????????????? Kurana hangi devlet isimleri yakin . saygilar
Filistin , Suriye ,Agüpten (misir), Jordaniyen , libanon ve Israel isimleri nerden geliyor kim koydu bu isimleri ????????????????????????? Kurana hangi devlet isimleri yakin . saygilar
K Karababa Member Katılım 22 Şub 2005 Mesajlar 661 Tepkime puanı 10 Puanları 18 Konum Bursa Web sitesi mantolamabursa.tk 27 Mar 2008 #2 İslam ile şereflenen Nefisler Ahiret için yaşamaya başlar. Dünya için yaşayanların Mülkü dünyadadır!
E enNazzam New member Katılım 27 Mar 2008 Mesajlar 25 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 27 Mar 2008 #3 Karababa' Alıntı: İslam ile şereflenen Nefisler Ahiret için yaşamaya başlar. Dünya için yaşayanların Mülkü dünyadadır! Genişletmek için tıkla ... ahireti dünyada yaparsin , dünyada ekersin ahirete bicersin, dunyada meyva verirsin ahirete sevabini alirsin , insan oglu dunyanin halifesidir , Müslümanlar dunyanin halifesimi ?
Karababa' Alıntı: İslam ile şereflenen Nefisler Ahiret için yaşamaya başlar. Dünya için yaşayanların Mülkü dünyadadır! Genişletmek için tıkla ... ahireti dünyada yaparsin , dünyada ekersin ahirete bicersin, dunyada meyva verirsin ahirete sevabini alirsin , insan oglu dunyanin halifesidir , Müslümanlar dunyanin halifesimi ?
E enNazzam New member Katılım 27 Mar 2008 Mesajlar 25 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 27 Mar 2008 #4 enNazzam' Alıntı: Filistin , Suriye ,Agüpten (misir), Jordaniyen , libanon ve Israel isimleri nerden geliyor kim koydu bu isimleri ????????????????????????? Kurana hangi devlet isimleri yakin . saygilar Genişletmek için tıkla ... Hz.Musaya dusman olan devletin adi neydi? Hz.Davut ve Hz.Suleyman dusman olan kavimin adi nedir ? Hz.Ibrahimi yakmak isteyen kavmin adi nedir ? ürdün/jordanien), libanon ve Isreaeli kimler kurdular ? bilen yokmu ?
enNazzam' Alıntı: Filistin , Suriye ,Agüpten (misir), Jordaniyen , libanon ve Israel isimleri nerden geliyor kim koydu bu isimleri ????????????????????????? Kurana hangi devlet isimleri yakin . saygilar Genişletmek için tıkla ... Hz.Musaya dusman olan devletin adi neydi? Hz.Davut ve Hz.Suleyman dusman olan kavimin adi nedir ? Hz.Ibrahimi yakmak isteyen kavmin adi nedir ? ürdün/jordanien), libanon ve Isreaeli kimler kurdular ? bilen yokmu ?
K Karababa Member Katılım 22 Şub 2005 Mesajlar 661 Tepkime puanı 10 Puanları 18 Konum Bursa Web sitesi mantolamabursa.tk 29 Mar 2008 #5 Haydi durma aydınlan bizleri. Kararmış gözlerimizi ve kalblerimizi!
E enNazzam New member Katılım 27 Mar 2008 Mesajlar 25 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 31 Mar 2008 #6 Hz.Musaya düsman devlet ägüpten-fraun hz.davut ve hz.suleyman nin savasdigi kavim filistin(calut) hz,ibrahimi yakmak isteyenle asuriyen(nemrut) suriye Islam tarihinde ki isimler agüpten magrip ve fustat , filistin ve suriye dimsak sam ve el cesire denmistir orada yasayanlada Arabtir Islamla oralara göc etmislerdir ingilislerle fransizlar bugün kulanilan isimler vermislerdir bunlarda bu incil ve tevrat isimleri kabul etmisler aslen arab olanlar ben filistinliyim suriyeliyim ve agüpaliyimn diyorlar israelierde "bunlar atalarimisin dusmaniydi " diyorlar isakogulari ve ismaelogular birbirini yerken haclilarda mali göturüyor
Hz.Musaya düsman devlet ägüpten-fraun hz.davut ve hz.suleyman nin savasdigi kavim filistin(calut) hz,ibrahimi yakmak isteyenle asuriyen(nemrut) suriye Islam tarihinde ki isimler agüpten magrip ve fustat , filistin ve suriye dimsak sam ve el cesire denmistir orada yasayanlada Arabtir Islamla oralara göc etmislerdir ingilislerle fransizlar bugün kulanilan isimler vermislerdir bunlarda bu incil ve tevrat isimleri kabul etmisler aslen arab olanlar ben filistinliyim suriyeliyim ve agüpaliyimn diyorlar israelierde "bunlar atalarimisin dusmaniydi " diyorlar isakogulari ve ismaelogular birbirini yerken haclilarda mali göturüyor