kaç tane olması önemli değil diyorsunuz ama onları dünyaya getirince geleceklerini düşünüyor musunuz?ben çok çocuğu olup ta sonradan dünyaya getirdiğine çok pişman olan anne babalar tanıyorum.bence herkesin bakabileceği kadar çocuğu olmalı.ama en ideal sayı 1 ve ya 2 dir.
insanlara neyi aşıladığınıza dikkat edin araştırın bakalım kuran ne diyor bazı şeyleri kafanızdan mantıklı olarak çözümlemeye çalışmanız allah muhafaza şirk girebilir
güzel anket. müslümanın zamanla düşüncesinin ne kadar değiştiğini gösteriyor. benim fikrim 4+. eşlerin birbirine ayırdığı vakit azalıyor ama çok iyi oluyor. eğitim ,gıda, giyim... yönünü düşünmeyin. hepsi oluyor. iyi bir anne yetiyor.
ne demek istediğinizi anlayamadım, lütfen açıklarmısınız?
selamunaleyküm kaç çocuğunuz olacağını siz mi belirliyorsunuz yada kaç çocuğunuzun olacağı size soruluyormu bakın biz elhamdülillah müslümanız küfrün yaptığı oyunlar ve maddi olarak ekonomiyi ellerine alıp müslümanlara nufüs planlaması gibi haysiyetsiz emellerine bilmeden araştırmadan sadece ekonomik kaygılar yüzünden böyle bir anket yapmanız ne derece doğru ? unutmayalım kaç çocuğumuzun olması elbette bizim irademizde ancak ALLAH(C.C.) o gün peygamberimizin bizim yani ümmetinin çokluğuyla övüneceğini söylüyor evet çocukların eğitimi çok önemli ama bu konuda sebep ne olursa olsun emin olun ümmete faydalı bir çocuk yetiştirmek için banka cüzdanınızın hiçbir önemi yok öyle olsaydı bu gün en zengin toplumların hepsinin müslüman olması gerekirdi küfür bize sanki ekonomik nedenler yüzünden çocuklarımızı yetiştiremiyoruz gibi gösteriyor aslında bunun tek sebebi bizim tembelliğimiz ve her şeyi maddi sebeplere bağlamamızdan kaynaklanıyor rabbim yolundan ayrılmayan ve şehadete aşık evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin selamunaleyküm
allah razi olsun çok güzel cevapçocuğun Idealimi Olur Kardeş Peygamber Efendimiz Ahiret Gününde ümmetimin çokluğu Ile övüneceğim Diyor Selam Ve Duaile