Enver Ýstek
metin mete
Selamün Aleyküm,Bugün oglumu nikahladim Gelinim Hanif Müslime(gelinim bir Alman kizi) Oldu benim en cok mutlu oldugum bu günede tüm dostlarima duyrulur ve mutluluguma davetlidirler.Elhamdülillah...
Hayırlı olsun..Rabbim mutluluklarını daim etsin inş...gelininizin müslümalığı seçmesi ayrı bir güzellik...
selametle...
hayırlı olsun
Yaradan mutlulugunuzu daim eylesin kardes.. darisi bizlere
Selamün Aleyküm,Bugün oglumu nikahladim Gelinim Hanif Müslime(gelinim bir Alman kizi) Oldu benim en cok mutlu oldugum bu günede tüm dostlarima duyrulur ve mutluluguma davetlidirler.Elhamdülillah...
Allah hayırlı uğurlu etsin
vealeykümesselam ve rahmetullah,
bu mutluluğa icabet etmemek ne mümkün,
Rabbe milyarlarca.. hatta.. kainatın zerratı adedince hamd ederiz, bir almandan biz bir HANİF bahşettiği için.. Yüce Yaradanın emri ne güzel tezahür eylemiş..
Ali İmran Suresi 95De ki: “Allah, doğrusunu söylemiştir/vaadinde sadıktır.Hadi artık hanif olarak İbrahim’in dinine uyun.Müşriklerden değildi o.”
Bu emre kulak veren, bu emre ittiba eden, bu çağrıya koşan herkese binlerce selam..
babamla aynı yaştasınız ama gelin almışsınız..Maaşallah hayırlı ola inşaallah.![]()
abi hayırlı mübarek olsun inş..
Allah tamamına erdirsin..
selametle..
aleykum selam hayırlı mübarek olsun abi
Aleyküm Selam Abi )Düğününüzün hayırlara vesile olmasını temenni eder,Sevinç ve mutluluğunuza yürekten ortak olduğumu bilmenizi isterim.Selam ve dua ile
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.