Cübbeli Ahmet Hoca ve Tüm Mazlumlar İçin

Selim

New member
Cübbeli Ahmed hocamıza yapılan iftiralar elbette ortaya çıkacak, bunun bir iftira olduğunu ehli sünnet itikadına yapılmış bir darbe niteliğinde olduğunu herkes biliyor. Diyalog adı altında ne dümenler çevrildiğini, projelerine çomak sokan Hocamıza karşı onların bu yaptığı iftiraları Elbette El-Hakim olan Rabbimiz bilmektedir.

Bu yapılan sadece cemaati bağlamaz, Ehli sünnet itikadı sahibi kardeşlerimizin hepsini bağlar. Çünkü hocamız bütün Müslüman kardeşlerimize hitap ediyor herkesi ilgilendiren meseleler konuşuyordu. Hal böyle iken Hocamıza sadece cemaat mensupları değil her kesimden Ehli Sünnet müdafaasına baş koymuş kardeşlerimizin hocamızın yanında olması ve destek çıkması gerekmektedir. Allah celle celaluhu zamanın Yusuf'unu muhafaza eylesin en kısa zamanda beraatini İslam adına olan çalışmalarına devam etmesini nasip eylesin. Allah c.c. başımızdan eksik etmesin...

[h=6]HOCAMIZIN OĞLU YUSUF ÜNLÜ ANLATIYOR:
Babam, Muhammed Mustafa(S.A.V.)'in Annesi, Annemiz için bir kitap yazmaya niyetlenmişti cezaevine gönderilmeden önceki zamanlarda lakin bu olay vuku buldu ve o kitabı yazması şuan için mümkün değil. Ben, babam cezaevine girdikten sonra babam ile görüştüğümde sordum; dedim baba, çıkacağına dair manevi bir işaret bir rüya herhangi bir şey var mı dedim? O; Efendimiz(S.A.V.)'in Annesi, Annemizi rüyasında gördüğünü ve onun himmeti ve hikmetiyle inşaallahurrahman çok kısa bir süre içerisinde oradan çıkacağını söyledi, kendi rüyayı böyle yormuş. İnşallahurrahman babacım, inşallahurrahman! Biiznillah, çıkacaksın oldu da çıkmadın ben çıkarıcam seni oradan Allah'ın izniyle! Dua edin, Allah rızası için! Dua edin! - 41 Yâsîn-i Şerîf, 16641 defa 'Yâ Latîf' ism-i şerifi ve Salât-ı Tefrîciye gibi önemli duaların okunmasını siz sevenlerinden beklemektedir. Ben bunu sevenleri bir yana özellikle cemaatten bekliyorum cemaatten!.
[/h]Allah celle celaluhu Cübbeli Hocamızın derecelerini arttırsın tekrar hizmetlerine geri dönmeyi muvaffak kılsın. Amin...

Ey güzel müslümanlar ! Ey güzel kardeşlerim. Sizlere bir şey önereceğim. Gelin bu sese kulak verin.

Hani öldüğümüzde, musalla taşındayken namazımız kılınacak ya. Hani namazdan sonra bizim affı mağfiretimiz adına bütün cemaat hep bir ağızdan Fatiha'ı Şerife okuyacak ya. Hani ondan sonra da imam kardeşimiz; "ey cemaat ! merhumu/mehumeyi nasıl bilirsiniz ?" diye soracak ya ! Hep bir ağızdan tanısak da tanımasak da, "ölmüş gitmiş hesabı kapanmış bari iyi diyelim de rabbim 3 kişinin şahitliğinde iyi denilen bu faniyi umud edilirki iyiler arasına dahil eder" hüsn'ü niyeti ile "İY BİLİRDİK" deriz ya.

Çok şükr ! cüppeli Ahmet daha ölmedi ve hayatta. Başına bir musibet geldi, ağır bir imtihana tabi kaldı. Hepimiz, az yada çok medyadan takip ederdik, kimimiz yanında bizzat sohbetlerine iştirak etti yakından tanıdı. Daha bu güne kadar ağzından şeriata muhalif tarz da bir sözcük çıkmadı. Bazı ağır sohbetleri vardır ve inşaallah olmaya da devam edecektir. Biz müslümanların her konuda sorduğu sayısız sorularına da ayrıca yine cvap vermeye, Kur'an ve sünnet ışığında bir katre olmaya gönüllü devam edecektir inşaallah. Biz de, eğer ki bu musbetten Allah'ın (Celle celaluhu) yardımı ve inayeti ile kurtulmasını arzu ediyorsak (ki bu kardeşiniz canu gönülden arzu ediyor inşaallah);gelin bizde dua elimizi uzatalım. "Müğminler ancak kardeştir" ayetini önümüze alıp düstur edinerek 4444 salatı Tefriciye ile mülüman kardeşimizin yardımına dua silahımız ile gidelim. şeytan aleyhillaneyi sevindireceğimize, müslüman bir kardeşimizin gözyaşları ve hamd ü senalar eşliğinde secdelere kapanmasını seyredelim. Kendim de tek başıma çekerdim, her zaman yaparım çok şükr. Ama istedim ki; ne kadar nefes fazla olursa, Rabbim o nefes sahiplerinin içinde bir tanesinin nefesini belki daha çok sevecektir ve o nefes sahibinin hatırına bu kardeşimize yardım edecektir. Acizane bu kardeşiniz 4444 salatı tefriciyenin 1.000 tanesini çekmeye azm'ü kasd eyledi. Rabbimizin izni ve rızası ile inşaallah çekeceğim. Sizler de; ister beş tane, ister yüz tane, kiminiz 500 tane ile de olsa gelin bu sayı tamamlayıp hep beraber destek verelim. Herkes kısa mesajla buraya kaç tane aldığını belirtsin inşaallah. Çünkü sayı önemli bunda. Her gün foruma 80-85 kişi kah onlıne şeklinde kah offlıne şeklinde girip çıkıyor. 50 kişi geriye kalan 3444 taneyi paylaşsa adam başı 68 tane düşer. Eksik kalırsa inşaallah tamamlarız. Rabbim; yeryüzünde halisane Allah diyen kullarının arasına ilhak eylesin bu vesile ile cümlemizi !

Cüppeli Mahmut ÜNLÜ hocayı nasıl bilirsiniz ey İslamforumu cemaat : ben; "İY BİLİRİM". Ya siz ?

Allah celle celaluhu senden bin kere razı olsun Din kardeşim, bende 1000 tane alıyorum İnşaallah. Allah celle celaluhu yardım edenlerden kat ve kat razı olsun. Ümmeti Muhammed'e Ehli sünnet itikadı müdafaası yolunda çok faydası olan Cübbeli Hocamız için dua edenleri Allah c.c. elbette mükafatlandırır. Efendimiz sav.Annesi ve bizim Annemiz Hz.Amine'nin himmeti dua edenlerin üstüne olsun.Amin.

Böyle alt tarafa yazalım İnşaallah

radikal:1000
selim:1000

Olur da, sırf muhabbetten yapmak isteyip de 1 tane ile olsa destek olmak isteyip de ezberinde olmadığı için yapamayan kardeşlerimize kolaylık olsun inşaallah. Buradan okuyup bize bildirin. Sadece bildiren kardeşlerimizin sayısını dikkate alacağız. Bildirmeyenlerin okuduklarını dikkate almayacağız ki sayı tam olarak yerini ve anlamını bulsun. Bildiremeyen kardeşlerimizin de okuduklarını Rabbim kendi nefesleri üzerine bereketli kılsın inşaallah.

"Allahumme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala Seyyidina Muhammedinillezi tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil kürebü ve tukda bihil havaicu ve tünalü bihir reğaibü ve hüsnül havatimi ve yustaskal gamamu bivechihil Kerim ve ala alihi ve sahbihi fi külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lümin lek."

Son durumu durmadan güncelleyeyceğiz ki, inşaallah 3 gün içerisinde bitirelim. Hayrda acele edelim inşaallah. Müslümanlar ancak hayrlı bir işde buluşurlar.

radikal: 1.000
Selim: 1.000

Bekliyoruz ey güzel nefesli Kur'an bülbülleri.

Zorla hayır hayırdır. 444 tanesini kabul ederse Bekir ağabeye veriyorum. :)

:) Zorla hayır hayreder mi bilmem ama mazlumlara her duamda imdat ederim. Sadece Cübbeli Hoca'mıza değil de tüm zulüm altındakilere okusak bu 4444 Tefriciye'yi olmaz mı, O'nun (cc) Habibi (sav) hatırına bir tek Tefriciye dahi 4444 mazlumu azad eder. Hani bir tanıdık, bildik müslimin ruhu için, bir Kur'an hediyesinde ilave ederiz ya duamıza, " adı unutulmuş, nesebi kesilmiş ümmeti Muhammed'e' de" diye, işte onun gibi. Her halukarda eyvallah...

:) Zorla hayır hayreder mi bilmem ama mazlumlara her duamda imdat ederim. Sadece Cübbeli Hoca'mıza değil de tüm zulüm altındakilere okusak bu 4444 Tefriciye'yi olmaz mı, O'nun (cc) Habibi (sav) hatırına bir tek Tefriciye dahi 4444 mazlumu azad eder. Hani bir tanıdık, bildik müslimin ruhu için, bir Kur'an hediyesinde ilave ederiz ya duamıza, " adı unutulmuş, nesebi kesilmiş ümmeti Muhammed'e' de" diye, işte onun gibi. Her halukarda eyvallah...

Allah razı olsun kardeşim. Niyet hayr, inşaallah akıbet de hayr. Duasını ederken saydıklarınız da inşaallah ekleriz. Herbirine 4444 defa ulaşır inşaallah. Biz topluca bir araya geldik de ne istedik ki O (Azze ve Celle) vermedi ? Sen de bilirsin; O şanı Yüce, Çok zengin, çook !

Ahmet Hocanın dine muhalif herhangi bir sözünü işitmedim ben de. Allah en doğrusunu bilir.
100 Adet.
selametle..

Senin canını yerim ben. Bazı nedenlerden dolayı daha arayamadım, ama haberini aldım. Çok mutlu oldum. İnşaallah yakında zahiren görüşeceğiz.

Evet son durum;
radikal : 1.000
Selim : 1.000
Bekir : 444
Mhmt : 100

siyah_ nerdesin ? samanyolu kardeşim ya siz nerdesiniz mübarek bacım. sumisali, gelincik çiçeği, abim sizlerde buyrun; Halil İbrahim sofrası inşaallah. Berekete nail olalım, hayr neşet edecek inşaallah. İlla çok alınacak 100-200 değil, tadımlık beşer - onar. Nasipte ne kadar hayr varsa, nasip miktarı. Cümleten buyrun inşaallah.

Radikal:1000
selim:1000
Bekir:444
Mhmt:100
Samanyolu:50
Sinang:100
Sumisali:100
Gelincikçiçeği:100

Toplam : 2.894 İnşaallah

Geriye 1.550 tane kaldı.

Biiznillah onlarda alınır. Okuduğumuz ve okuyacağımız Salatı Tefriciye'ler başta niyetlendiğimiz Cübbeli hoca hakkında sonra Ülkemiz ve tüm Müslümanlar hakkında hayırların fethine şerlerin define vesile olsun. Türkiye'nin şeriat'ta tarikat'ta hakikat'te marifet'te önder olup ülkemizin önderliğinde tüm İslam ülkelerinin dünyaya hakim olmasına sebep olsun İnşallah-u Rahman. Ayrıca her kim ne sebeple okuduysa onlarında isteklerini Rabbim kabul buyursun.Amin.

Ahmet Mahmut Unlu bu gune kadar diger mezhepler icin sui-zan yapti. Ama simdi bunlari konusmak niyetinden cok uzagiz.Eger ortada bir haksizlik var aciga cikmasinda Allah yardimcisi olsun.duayla. Bize dusen sinang kardesimizin de dedigi gibi zor durumda olana elimizle olmasa da dilimizle yardim etmekdir yakisani budur muslumana. Yoksa dilimizle incitmek degil. VesSelam.

Mübarekler madem bir yola çıktık epey de yol aldık.. Gelin bir el atın şunları bitirelim, cumartesi günü de duasını yaptıralım İnşaallah..

1.450 kaldı

İnşaallah alan kardeşlerim de 100-200'er tane daha alır Allah'ın izniyle biter.

1.000 tane daha aldım inşaallah perşembe gününe kadar bitirip duasını yapalım.
Bitirenler de kısa bir mesaj ile bilgi verirse iyi olur.
Toplu bir dua hoş olur inşaallah.

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks