pek uğraşmak istemiyorum açıkcası, hele ki ''Büyü'' Filminden sonra asla

O Filmdeki konu, gerçekten alıntıymış. Ben de kafayı baya bir bozdum bu konuyla ilgili, fazla uğraşmamak gerekir, musallat olmasınlar diye çok dikkat ediyorum. Çünkü bir şeyi paylaşmak istiyorum aslında, bundan yaklaşık 6 ay önce, belki 1 sene şuan tam hatırlayamıyorum. Her Hafta, her 2-3 günde bir uyurken çok tuhaf bir rüya görüyorum sanıyordum, en son kez hatırlıyorum o rüyadan uyanmaya çalıştım ve hatta başardım. Olay şöyle gerçekleşiyor, kollarımı ve vücudumu kaldırmak istiyorum ama olmuyor, bütün gücümle uyku sersemi yarı rüya gibi uyanmaya çalışıyorum ama olmuyordu, çok tuhaf bişey oluyordu ve bir anda soğuk kesiyordu, en son kez işte birisi boğazıma sanki bastırıyordu, daha çok bastır dedim, bu kez daha çok bastırdı, daha çok dedim, sonra Allahtan vücudumun kilidi çözüldü ve az buçuk gözlerimi açabildim. Bu olayı yakınımdaki kişilere anlattım, Anneme felan. Çoğu Karabasan dedi, dalga geçende oldu, o günden bu güne her uyuduğumda abdestli ve dua okuyarak uyuyorum ve Kuran-ı Kerim baş ucumda Allahtan böyle birşeyle karşılaşmadım bir kere daha, Allah Korusun, Karşılaşmakda istemiyorum. Bunun ne olduğunu biri bana açıklayabilirmi? Üç harfliler olduğunu tahmin ediyorum, ama fazla uğraşmak istemiyorum benden uzak olsunlar..
Hatta geceleri Modemin kablosunu bile çekiyorum, fazla derine daldım herhalde..
Baya sıkıntı yaşadım bu konu hakkında, Üç harfliler hakkında bilgi verirseniz bende çok mutlu olurum, pek bilgiye sahip değilim çünkü ne kadar da araştırsam pek bahsedilmiyor kendilerinden?
Saygılarımla.