açıkçası benim başımdan AĞIR bir musallat-tasallut olayı geçti ki uzun bir süre unutmaya çalıştım.ne var ki onları yaşamıştım,sonuçta benim kaderimdi,Allah'ın takdir ettiğiydi.ben de daha çok üstüne gittim.dürüst olmak gerekirse bahsettiğim musallat olayını 3 yıl önce yaşadım ve o zamanlar tam bir cahildim,gerçeklerden habersiz,aynı Amerika gençliğinin bir parçası gibiydim.Bu musallat bana bir uyarıydı ve beni kendime getirdi.tam 180 derece döndüm ve hakikati buldum.aramama gerek yoktu öncesinde olduğumun farkında bile olmadığım,yanı başımdaki Müslümanlığımdı,İslamdı.kendimi oldukça gliştirdim.onların içime doğurdukları karşı konulmaz hisler ki o hisleri bir insan ömründe doğal olarak asla yaşayamaz(iddia ediyorum),beni çok kez intihara sürükledi..yaptıklarım da zaten çoğu kez yapmak zorunda olduğum şeyler gibiydi..aksi mümkün değildi..bir rüya görürsünüz ve istemesenizde birşeyler yaparsınız ya,aynı öyle..şu bir gerçek,onların alemi öylesineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee karmaşık,tuhaf,akıl erdirmesi zor..ben 2 ay boyunca ne hocalra gittim,hiçbir işe yaramadı..zaten asıl keramet okunan ayet dualarda değil kimin ne niyetle okuduğunda..halbuki ne ehil olmayan insanlar okuyup yazmış o duaları hata etmişiz..sonra..tabiri caizse ''bana geldiklerinde'' ne yapabileceğimi düşündüm..ve ne kadar salakmışım ki Allah'a sığınmak o zamana dek aklıma bile gelmemiş..ve bir anda dank etti..ondan sonra bir Müslüman olarak hayatım başladı..bir insan olarak da yaşanabilecek,yaşanması gerekn hayatım başladı..onların daha çok üzerine gittim,bana geldiklerinde(bu gelme tabiri çok uygun)dişimi sıktım ve en azından denemiş olmak için sırtımı Allah'a verip karşı koymayı denedim..dilimle O'nu övüp bildirdiği hakikatleri haykırırken,kalbimle imanımı haykırdım..ve yalnızca karar verme meselesiydi,sadece inanarak düşündüm ve göründükleri suretlerile bir çeşit nötrleştiler..artık ne hareket eder,ne de beni BERBAT hislerle dolduramaz hale geldiler.zaten bir süre sonra aniden kayboldular..ve bir daha hiç zarar veremediler..Allah'a ve O'nun hakikatlerine ne kadar yakın olursan,kendini O'nun hakikatlerinden ne kadar haberdar eder ve tevekkül edersen,onların zulümlerinden o kadar uzaklaşırsın ve artık hiçbir şekilde onlar tarafından zarar görmezsin..yaşadıklarım ASLA tarif edilemez..nasıl ömründe hiç şekerli bir şey yememiş birine şekerin tadını tarif edemezsin aynen öyle..nese bu Cinn bahsini burada kapatıyorum..zaten ilk reply'ımdan bu yana elde ettiklerim insanların inanıp inanmamasına kalmış..ve bu süre zarfında bir kitap okudum bildiklerimi bana tekrar ettirdi ve bazı şeyler kattı..bazı yönleriyle yazara katılmak zor olsa da benim için okunması gerekn bir kitap..Doğan Mirzaoğlu'nun bir kitabı herkese tavsiye ederim..adı da metafizik alem ve Cinler veya onun gibi birşeydi zaten çok ucuzdu,o paraya bir gofret alıcaktım aslında ama öyle tozlu tozlu görünce almaya karar verdim..bayaaaaa bir ucuzza aldım ben siz o fiyata bulamazsınız..nese Allah'tan herkese selamet dilerim..