Cenazeme Gelir Misiniz???

üstüne toprak atma fırsatı olmayacak tek ceset klendimizinkidir heralde.
sen sağolasın seyfullah kardeşim...

khkhjhc5.jpg

abi bune ya..
valla normalde bu tip resimleri sahte bulurum..
yani yapanların sadece dikkat çekmek amaçlı yaptıkları gelir aklıma..
tabi bu bi maalesef ön yargıdır biliyorum..yanlışımdır:(
ama bu resim dehşetmiş..
allah razı olsun..

Selam,Söyle bir ic gecirdim ve sunlar geldi aklima.Bir zamanlar Anzaklarin gelisini kutluyorlardida Sen öl Mehmedim ben kutlarim Anzaklari diye aglamistim.

Simdi sanada bir sey demek lazim "SEN ÖL SEYFULLAH BEN GÖMERIM SENI TOPRAGA"Sen hic merakta kalma sularim senin kabirini dikerim en nadide cicekleri,sen yeterki huzur icinde ol rahat öl ölmek güzel sey nede olsa Allahin vaadidir.Sira ne zaman bana gelecek diye düsünmem bile beklerim hep o güzel ani ha bugün ha yarin belki bir kac dakika sonra yeterki Allah imandan ayirmasin.(not eger yakin olsa idik hic yüksünmezdim inankine)

Allah ecrine göre Rahmet etsin.

Seyfullah kardeş hayırdır yaa ölümle ilgili yazılar,varis bırakmak falan..bu arada yazın gerçekten mükemmel..İlhamı yüreğine veren Rabbim senden razı olsun..

bu yazıyı daha önce okudum ama yorum yazamamıştım.Tebrikler kardeşim gerçekten güzel bir yazı...güzel paylaşım olmuş.Allah razı olsun.

guzel bi yazi evet.Allah razi olsun.ama bise dicem arkadaslar gule bilir ama yinede soleyim.ben bu yaziyi ilk gordugumde Allah korusun seyfullah bu dunyadan goctu sanmistim.bilmiyorum o an neler yasadigimi bi Allah biliyor.elim ayagim buz olmustu.cunki ilk once anlamamistim konunun manasini.seyfullah rahmetli olduda simdide yakin bi arkadasi davetiye yolladi herkese sanmistim:) neyse selam ve dua ile

guzel bi yazi evet.Allah razi olsun.ama bise dicem arkadaslar gule bilir ama yinede soleyim.ben bu yaziyi ilk gordugumde Allah korusun seyfullah bu dunyadan goctu sanmistim.bilmiyorum o an neler yasadigimi bi Allah biliyor.elim ayagim buz olmustu.cunki ilk once anlamamistim konunun manasini.seyfullah rahmetli olduda simdide yakin bi arkadasi davetiye yolladi herkese sanmistim:) neyse selam ve dua ile

Gülya kardeşim o kadarrr temiz kalplisinki..Allah'a emanet ol canım kardeşim!!..

gulya kardeşim sana aynen katılıyorum.bu yazıyı okuduumda korkudan ölcektim.sonradan yüreğime su serpildi.sadece benim deil aynı zamanda nurgül kerdeşimizin de.

ölüm güzel şeydir
budur perde ardından haber
hiç güzel olmasa
ölürmüydü peygamber
bu güzel yazıyı okuyunca üstadın bu muhteşem mısraları aklıma geldi.emeğinize sağlık

Geri