ya bu ne şeker şey...delirecem inanamıyorum gördüğüm en tatlı kedi
))
ne sirin kedi böyle Allah razi olsun fetih kardes sendende alem-i ervah kardes bilgilendirdin bizleri tesekkürler.bende ilk gördügümde zabotek kardesin koydugu kedi resmi aci cekiyormus gibi geldi
hayirli cumalar kardeslerim
aa sen bu kediyi görsen belki bu delilikten akıllılığa doğru yol alırsın gelincik tarlası hanfendicim![]()
![]()
Arkadaşlar resmi yanlış anladınız bence..
Benimde bir zamanlar kedim vardı..Ve normalde kediler sudan hoşlanmaz..Benim ellerimde de bir zamanlar nice tırnak izleri vardı...Ve her banyoda yıkadıgımızda bu ifadeye bürünürdü yüzü..
Yani öyle acı cekiyor diye düşünmeyin lütfen...Bu acı degil istemiyorum suya girme ifadesi...bildigim için söylüyor...Acı çeken kedinin yüz ifadesini çok çok iyi biliyorum...Onu kaybettigimdeki yüz ifadesi gibi.................
zabotek dostum benim kapı komşumdur.samimiyetine sonsuz inandıgım bir büyüğümdür..bu resimdeki mahsumiyeti algılayamayan ve direk sormadan ona, silen arkadaşımız keşke ona bir danışsaydı direk silmeden önce..
durumu bana anlattın zaten
çok hassas bir insandır o,umarım geri gelir ama baktıgım kadarıyla konuları da üyeliğide gitmiş.. keşke böyle olmasaydı...
ben ikna etmeye çalışacam.. ama çok zor biliyorum..![]()
![]()