Bir ülke Yok Etme şansiniz

şu an düşündüm.hiç bir ülkeyi yok etmezdim.Allah herkese ıslahiyet versin.
birisi yok etmek istedi diye yok edilen ülkenin içinde biz de bulunsak?nasıl olur?
 
Her ülke var olmalı diyorum. Yok etmek gibi bir fırsat geçse asla kullanmam. Kötü şeyler iyi şeyleri geliştirir diye düşünüyorum.:)
 
Böyle Bir fırsat Gececek inş.Ama Daha Zamanı var.İlk Olarak İsrail'i yok Ederdim.Sonra dünya üzerinde nefes alıp vermekte olan bütün Kafirleri öldürürdüm :)
 
bir ülkeyi yok edecegime orada ki insanları kurtarmaya çalısırdım birini dahi kurtarsam o benim için kar olurdu çünkü birini cehennemde kurtarmış olurdum
 
Çok zor bir soru kardeş.Ama ne kadar nefret olursa olsun içimde ben bir ülkeyi yok edemem.Zira o ülkede yaşayan insanlar var çocuklar yaşlılar kadınlar masum insanlar.Bir insanı öldüren bütün insanlığı öldürmüş sayılmayacakmı?Ben yapamam herhalde.Sağlıcakla
 
Çok zor bir soru kardeş.Ama ne kadar nefret olursa olsun içimde ben bir ülkeyi yok edemem.Zira o ülkede yaşayan insanlar var çocuklar yaşlılar kadınlar masum insanlar.Bir insanı öldüren bütün insanlığı öldürmüş sayılmayacakmı?Ben yapamam herhalde.Sağlıcakla

Ne güzel ifade etmişsiniz. ALLAH(c.c.) razı olsun. Bunları Irak' daki din kardeşlerimizde düşünüyor mu acaba? Özellikle sünni kardeşlerimiz. Başkalarının kışkırtması ile ölüme gidilmez. "Bizi aldatan bizden değildir" hadisi de vardı sanırım.
 
Çin'e de bir güzellik düşünürdüm

Yavaş kardeş, sıra bize geliyor galiba. :D :)

Ülke kötü görünsede birkaç iyi insan vardır. Bir hadiste Peygamberimize kafirlere neden beddua etmediği sorulmuş, cevaben

"Ben onlardan sonra gelecek nesillerin duacısıyım" demiş. İleri görüşlü olmak gerekiyor. Oanki hırsla insan çok ileri gidiyor. Daha sonra pişman oluyoruz. ALLAH(c.c.) hayırlısını versin.
 
ben bu saydıklarımı dünya için fazla görüyorum, dünya bu kadar devleti kaldıramaz,
bununla birlikte bir kaç tane ebleh bir kaç tane yeni devlet kuracağız diyorlar, kafamı bozmasınlar onları da yıkarım
 
bende israili yok etmek isterdim ama.....kahrolsun israil.yok etmek sadece yüce Allaha mahsustur...
 
Hayırlı geceler

Hayırlı geceler

KAHHAR OLAN ALLAH(C.C.)

MAİDE SURESİ
98 - İyi bilin ki Allah, hem cezası çok şiddetli olandır, hem de çok bağışlayıcı, çok merhametlidir.


TÖVBE SURESİ
25- İnkâr kabul etmez bir durumdur ki, Allah size birçok yerde yardım etti. Özellikle Huneyn Günü ki, o gün kendi çokluğunuz size güven vermişti de o gün size onun bir faydası olmamıştı. Yeryüzü bütün genişliğine rağmen başınıza dar gelmişti. Sonra da bozguna uğrayarak gerisin geri dönüp kaçmaya başlamıştınız.

26- Sonra Allah, Resulünün üzerine ve müminlerin üzerine sekinetini (kalplere huzur veren rahmetini) indirdi ve gözle görmediğiniz ordular indirdi de kendisini tanımayan kâfirleri azaba uğrattı. Ve o kâfirlerin cezası işte budur.
 
Yok etmezdim,bütün ülkeleri gezer idim,hepsinin iyiliğine kötülüğüne bakardım,eğer 1 ülke helak etme yetkim olsa idi en zalimini helak ederdim,hangi ülkenin de daha zalim olduğunu öğrenebilmek için bu soruyu da herşeyi bilen Allah'a sorardım,hangisinin zalim olduğunu söyler ise.Allah neye hüküm eder ise onu uygulardım.
 
Geri
Üst