Bir Sorum Var.

Abdullah996

New member
Hayırlı günler merhaba ben Abdullah 13 yasındayım ve Din öğretmenimiz bir ödev verdi yarına yapmam gerekiyor bende sizden yardım almak istedim.. ödev şu

tavaf, say, vakfe, ? >> soru işareti yerine gelicek şeyi bulmamızı istiyor.

ve

kabe, safa-merve, arafat dağı, ? > BURDADA YİNE SORU İŞARETİNE NE GELİCEK ONU BULMAMIZI İSTİYOR

Lütfen yardım edin bana..Allah hep sizinle olsun..:p

Hayırlı günler merhaba ben Abdullah 13 yasındayım ve Din öğretmenimiz bir ödev verdi yarına yapmam gerekiyor bende sizden yardım almak istedim.. ödev şu

tavaf, say, vakfe, ? >> soru işareti yerine gelicek şeyi bulmamızı istiyor.

ve

kabe, safa-merve, arafat dağı, ? > BURDADA YİNE SORU İŞARETİNE NE GELİCEK ONU BULMAMIZI İSTİYOR

Lütfen yardım edin bana..Allah hep sizinle olsun..:p

tavaf, say, vakfe, veda tavafı (Bu soru sırlaması çok mantıklı değil ama veda tavafı olabilir, başka şeyler de olabilir.

kabe, safa-merve, arafat dağı, Müzdelife
(Bu sıralama bir mantıklı olur.)

1. sorunun cevabı şöyle olmalı bana kalırsa;

Tavaf, say, vakfe, şeytan taşlama. (Çünkü eylem olarak bakıldığında diğer sayılan 3 eyleme bağlanabilecek akla gelen ilk eylem taşlama olabilir. veda tavafı da eylemdir ama taşlamadan sonra olduğu için sıralamaya o neden daha sonra gireceği düşünülünce cümleye taşlama olarak devam edilmelidir, derim.)

2. sorunun cevabı da mekan olarak zikredildiğinden dolayı Bekir kardeşimizin sıralaması doğrudur.

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks