Arkadaşlar Lütfen Hatim Yapalim Inş

ALLAH RAZI OLSUN CAN KARDEŞİM BİR TANE VERDİM SANA
20. cüzü verdim sana. RABBİM MÜBAREK EYLESİN İNŞALLAH

Allah Razi Olsun Can Kardeşim Ama Bizim Planimiz 1 Hafta Içinde Bitirmek Abilerim Ablalarim Ve Ben Sana Yardim Ederiz Inşallah 1 Haftaya Biter Bu Hatim. Olurmu Güzel Insan

aldığım cüzümü okudum........inşaallah birdaha yaparız...
allah cc kabul buyursun..(250bin şehide 250bin hatim diye bir kampanya çanakkale şehitleri için...arkadaşlar bir borç olarak ordaki allah askerlerinin ruhlarını şereflendirelim...)
selam ve dua ile...

aldığım cüzümü okudum........inşaallah birdaha yaparız...
allah cc kabul buyursun..(250bin şehide 250bin hatim diye bir kampanya çanakkale şehitleri için...arkadaşlar bir borç olarak ordaki allah askerlerinin ruhlarını şereflendirelim...)
selam ve dua ile...

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN GÜZEL İNSAN İNŞALLAH RABBULALEMİN HATMİMİZİ KABUL BUYURUR. SAĞOLASIN MÜBAREK ALLAH SENİ CENNETİNE KOYSUN İNŞALLAH

sayın abilerim ablalarım ve kardeşlerim bu hatimden sonra 20 nisan kutlu dogum haftası ozamana kadar ne kadar hatim yaparsak bizim için iyi olur bu hatimleri peygamberimize hediye edelim ilk olarak ben bir hatim alıyorum

selametle

bende aldığım cüzü okudum acizhane...:eek: Rabbim kabul eder inşallah!
(Ayet-el-Kürsi ve Amen-er-Resulü cüzün içerisindeydi :D Yiihaa!!) ehem
Allaha emanet olun!!!

Arkadaşlar Lütfen Hatim Yapalim Inş

1.cüz- REYYAN
2.cüz-REYYAN
3.cüz-REYYAN
4.cüz-REYYAN
5.cüz-hüma-gül
6.cüzhüma-gül
7.cüz-EFRAİL
8.cüz-efraill
9.cüz-efraill
10.cüz-efraill
11.cüz-teslimolan
12.cüz-teslimolan
13.cüz-kobra
14.cüz-mekselina
15.cüz-rahmet
16.cüz- rahmet
17.cüz-rahmet
18.cüz-kardelenmisali
19.cüz-kardelenmisali
20.cüz-GÖNÜLDOSTUELİF
21.cüzcasus
22.cüz-ğülya
23.cüz-özem
24.cüz-radikalislam
25.cüz-radikalislam
26.cüz-ummutalha
27.cüz-ummutalha
28.cüz-duha
29.cüz-hasretim
30.cüz-ASYAM
ALLAH TÜM KARDEŞLERİMDEN RAZİ OLSUN

Hatim Duasi-
Yukaridan Birer Cüz Seçelim. Hatim Duasi Bilen Bir Kardeşimizde Duamizi Yapar Inşallah. Allah Razi Olsun.

Pazar ğünü Son Arkadaşlar Cüzlerimiz Bitsin Okumayanlar Sonrada Hatim Duamizi Yapim Ben Inş

Geri