Arkadaşlar Lütfen Hatim Yapalim Inş

Can Kardeşlerim Hatim Tamamlaninca Başliyacağiz Inşallah Hatime Başladiktan 1 Hafta Sonra Hatimimizi Bitirmiş Olalim Inşallah. şu Anda Cüzler Tamamlanmadiği Için Hatime Başlamiyoruz. Cüzler Tamamlansin Hatimimize Başlicaz Inşallah, 1 Hafta Içindede Hatimimiz Bitmiş Olacak Inşallah Allah Razi Olsun Dua Edin Inşallah

hadi kardeşlerim şu hatmi yapalım ne olur ya ilgilenenler ban a özel mesaj atsın yada foruma yazsın

sanırım bu forumda kuran okumasını bilen çok fazla kişi yok.ondan kaynaklanabilir.ayrıca ben şimdi okumaya başlasam bana verilen cüzü bi sakıncası var mı acaba?

sanırım bu forumda kuran okumasını bilen çok fazla kişi yok.ondan kaynaklanabilir.ayrıca ben şimdi okumaya başlasam bana verilen cüzü bi sakıncası var mı acaba?

ben burdaki kardeşlerimin kuranı kerimi bildiklerinie inanıyorum okuya bilirsin onu okuda bitane daha verim sana

bi tanesi daha kısmet olmayabilir.çünkü bir hafta mühletle bugün bir yerden daha cüz aldım.onu da okumam gerekiyor.

Ne Yapalim Can Kardeşlerim Hatimden Başka Cüz Alan Yok. Gönül Isterdiki Tüm Kardeşlerimiz Katilsin Ama 6 Cüz Kaldi. Kalan Tüm Cüzleride Ben Aliyorum, Artik Hatime Başlayabiliriz. Inş. 1 Hafta Içinde Bu Hatmi Yapalim. Bitiren Arkadaşlarimiz Reyyan Ablamizla Iletişime Geçerlerse Seviniriz Veya Buraya Bitirdiklerine Dair Yazi Yazarlarsa Sevinirz. Rabbim Mübarek Eylesin Inşallah Hakkinizi Helal Edin Can Kardeşlerim. Hatime Başlayabiliriz Allahin Izni Ile.

saygıdeğer ebedi kardeşim..allah razı olsun..güzel düşünmüşün..ama inan elimde 30 hatim var..ÇANAKKALE için..bende dağıtacağım çevreme..
isteyene bende verebilirim..ama bu hatimi tamamlayalım demi inş. bi bakim hangi cüz kalmış..ben hepsini verilmiş göryom yaww.kalan 6 cüz hangileri..birini ver kafana göre...
selametle...

Geri