Mavi Gözlü Karýnca
New member
ALLAH RAZI OLSUN..maşaALLAH..
selametle..
Allah cümlemizden razı olsun.bu anlamlı gaye üzerinde fert fert fikir ve pratik fedaileri olmak duasıyle...
ALLAH RAZI OLSUN..maşaALLAH..
selametle..
ARTIK DUR DİYELİM!
Bir ahlaki duyarlılık gösterelim! Bir tepki, bir eylem hareketi yapalım!
Ahlaki duruşumuzla ve yapımızla örnek olalım!Örtümüzün onurumuz olduğunu;bir inanç meselesi olduğunu hatırlatalım bu vesile ile…
Tesettürü tam anlamıyla hayatına geçiremeyen kardeşlerimizi uyaralım.Sokaklarda başı örtülü çıplaklar görmek istemiyorsanız;bu eyleme siz de katılın!
Bu bir ahlak eylemidir!Sokakta,evde,bahçede,bakkalda,alışverişte,işyerinde,komşuda,arkadaşlarla iken,tatilde,gezmede,müzede,camide…heryerde artık bu sapkınlığa DUR diyelim!
Ben hiç mavi gözlü karınca görmedim...
Ancak, ahlak devrimini mavi gözlü karıncalar yapabilir...
Ben, ayna görmeyen bir karınca olduğum için gözlerimin rengini tarif edemiyorum ancak ahlak devriminizde muvaffak olmanız için dua ediyorum, çünkü bunun ayna görmeyen karıncalara da ihtiyacı var...yani devrimin, ahlak devriminin...
böyle bir konuyu acmak istemistik tesekkürler, ne yaziki medya'da izlenecek yararli birsey kalmadi 24 saat eglence, müzik, Magazin, birde yeni türeyen, vatandasin cebinden parayi ceken oyunlar, bu kadar kalitesiz yayincilik olamaz.
Yazdiginiz Gibi Belirli Günlerde Boykot Amacli TV Kapatalim.
![]()
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.