Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

adminlere ve üyelere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

U.S.A

New member
Katılım
24 Nis 2005
Mesajlar
126
Tepkime puanı
2
Puanları
0
Yaş
41
Konum
ISTANBUL
Web sitesi
www.hidayetcagi.com
Esselamun Aleyküm Rahmetullahu Ve Berekatuhu

Sitede Allah'ın Resulü İskender Ali MİHR'in adının geçmesini istemeyen arkadaşlarım. Bizlerin amacı unutulan Kuran-ı konuşmak, hatırlatmak. Bu konuları bu yerlere getirenler O resule hakaret edenlerdir.

Bundan sonrada kapatılmasını isteyenler hakaret ve iftiralarından vezgeçmelidirler.
Bizim hiç bir formun veya kuruluşun arkamızda olmasına ihtiyacımız yoktur.
ARKAMIZDA ALLAH VARDIR. O DA BİZE MUTLAK YETER.

O resulü herkese kabul ettirmek için ne bir çabanın ne de yetkinin sahibiyiz. Bunu defalarca yazdık. Ve yazmaya da devam ediyoruz. Kabul etmekte etmemekte sizin elinizde şüphesiz.

Bizler Allah'a hamd eder şükrederiz ki Allah'ın izniyle binlerce forum açmaya hem bilgimiz hem de gücümüz var. Bunun sizde bilincindesiniz. Allah'ın izniyle şu anda dünyaya 2 uydudan yayın yapmaktayız. İnternet sitemizi söylememize bile gerek yok internetten birazcık anlayanlar bilirler nasıl bir site olduğunu.

Buradaki amacımız unutulan Kuran-ı hatırlatmak.
Ve bizi bu forumun nede birbaşka forumun atmasına gerek duyulmamaktadır. Bize forum sahiplerinin tek bir mesajla tek bir sebep göstermeden sizi burada istemiyoruz ricasında bulunmaları yetecektir.

Kuran hakikatlarinden haberdar olmayanlar ve cevap veremeyip Resule hakaret eden aciz insanların tek isteğide Allah'ın hakikatlerini susturmaktır.

Bunu başaramadığınızı her geçen gün bizzat görmektesiniz. Bizler Kuran-ı Kerimi Mollalardan, müftülerden ve kendi nefsinden Allahtandır diye meal yazanlarda DEĞİL.
ALLAH KURAN-I KERİMİ AÇIKLADIĞI ALLAH'IN RESULÜNDEN ÖĞRENMEKTEYİZ.

KURAN-I KERİMİ İYİ BİLDİKLERİNİ İDDİA EDENLER, DEDİKLERİMİZİ YALANLAYANLAR KARŞIMIZA KURAN-I KERİM AYETLERİYLE ÇIKIN. BAKALIM SİZİN ADAMLARIN İLMİMİ ALLAH'IN İLMİMİ GALİP GELENLERDEN OLACAK.

TABİ Kİ KURAN-I KERİMDEN ANLAMAYANLAR, NEFSLERİNE TABİ OLANLAR, GURUR SAHİPLERİ; YALANCILIK VE İFTİRADAN BAŞKA KONUŞACAK BAŞKA BİR ŞEY BULAMAYACAKLARDIR.

BİZLERLE VEYA BİZLERLERSİZ ALLAH NURUNU MUTLAK TAMAMLAYACAKTIR.

ALLAH RAZI OLSUN.
 

Karababa

Member
Katılım
22 Şub 2005
Mesajlar
661
Tepkime puanı
10
Puanları
18
Konum
Bursa
Web sitesi
mantolamabursa.tk
Heyyy pehlivan\\\\

Heyyy pehlivan\\\\

Sen ve senin Avanen Neden ve Ne bilinç ile Dinin temeli olarak Son nefesimizi verirken bizide bu kelime ile dediğimiz sözü;
Değiştirmek istiyorsunuz?
Diyorum ama başka bişeyler gavelemektesin. Sen Ve avanen Evliya olmak dilemişsiniz ve olmuşsunuz. Hamdolsun bizler allaha dost olmak istiyoruz. Sizler hizbuşŞeytan.

Vegul CEAL hakka VE zahagal BATILA innel BAtila KAne ZAHUGA.

Hamd olsun ki Hakkın olduğu yerde batıl zelil olur.

Hakkı üstün tutan muhammed mustafayı sever. Onu över Onun için Ahirette vesile Makamını ister.
 

U.S.A

New member
Katılım
24 Nis 2005
Mesajlar
126
Tepkime puanı
2
Puanları
0
Yaş
41
Konum
ISTANBUL
Web sitesi
www.hidayetcagi.com
KARA.... SEN ALLAH'IN AYETLERİNDEN GAFİL OLANLARDANSIN.
ŞEYTANIN ELÇİLERİNDENSİN. BUNA İKNA OLMUŞ DURUMDAYIM ARTIK.

SENİ ALLAH'IN HUZURUNDA YEMİNE DAVET EDİYORUM. ALLAH'IN LANETİ YALAN SÖYLEYENLERİNİN ÜZERİNE OLSUN.

İkimizde Al-i imran 61 in üzerine el basalım. Allah'ım ikimizden biri yalan söylüyor. Allah'ın laneti yalan söyleyenin üzerine olsun

Buyur madem kendine bu kadar güveniyorsun, görelim bakalım ne kadar doğrusun:

3/AL-İ İMRAN-61: Fe men hâcceke fîhi min ba’di mâ câeke minel ilmi fe kul teâlev ned’u ebnâenâ ve ebnâekum ve nisâenâ ve nisâekum ve enfusenâ ve enfusekum summe nebtehil fe nec’al la’netallâhi alel kâzibîn(kâzibîne).

Sana ilimden (bilgi) geldikten sonra, artık kim bu konuda seninle tartışacak olursa de ki: “Haydi gelin, oğullarımızı, oğullarınızı, kadınlarımızı, kadınlarınızı, kendimizi ve kendinizi davet edelim (çağıralım). Sonra da Allah’ın lânetinin, yalancıların üzerine olması (için Allah'a) dua edelim, yalvaralım.”
 

Karababa

Member
Katılım
22 Şub 2005
Mesajlar
661
Tepkime puanı
10
Puanları
18
Konum
Bursa
Web sitesi
mantolamabursa.tk
VE GUL CEAL HAKKA VE ZAHAGAL BATILA İNNEL BATILA KANE ZAHUGA.

Diyorum

--KARA.... SEN ALLAH'IN AYETLERİNDEN GAFİL OLANLARDANSIN.
ŞEYTANIN ELÇİLERİNDENSİN. BUNA İKNA OLMUŞ DURUMDAYIM

Diyorsun Sen ve senin avanen Aleni diyorum Şeytanın Elindesiniz.

Bu demek değilki Şeytan bizi kandırmıyor veya kandıramaz. Biz Rabbimizden bilmedik yönden gelen düşmana karşı Bizi korumasını istiyoruz. Edilen her dua yı mevla kabul eder.

Fakat "İnnel Batıla" Rasulullah SaV. Makamına göz koyup aleni biz onu sildik demiyorsunuz. Nebi kitap verilen rasul ulak diyor bir Taraftanda Allah ile sohbetleri Diyerek.
Bea mubarek kimleri kandırabiliyorsanız kandırın taki o mühlet dolana kadar.
Kuran mutlak Hidayet kaynağıdır. Turan Dursunu nereye erdirdi ise Besbeli sizide Ona yakinn etmiş. Bilki Allah bana Kalp atışımdan daha yakın. Rasulullah as. gelse o Yakin benden gitmez. Hep ölece kalırım Taaa kii Mutmaine olurum.


üstadın hali ile hallenen islamı Kitaba sığdıran gafiller. Bellidir. Kuran ikidir. Biri rafta duru, Diğeri Bende ve nice neferde yaşar. Benden kuranı silemezsiniz benim tek sösüme söz söyleyemezsiniz. Huuuu rahmannn Kuların darda İMDAAD ET...

Birde cİnnilerden rasuller olduğunu iddia ettiniz. Sebe melikesi belkısmıdır Rasul olan. İddia sahipleri Cinnilerden 1 tek Rasul adı zikrediniz yok ise derhal secde ediniz. Rahman sizleride affu mağfired eder. Odur denizlerin dibinden inciler çıkaran ve mercanlar çıkaran. Siz hala rabbinizin niğmetlerine yüzmü çevireceksiniz.
Hakka iMDDAT edin. Siz rabbimin ilim hazinelerine sahipseniz dağıtın rabbimin ilmi bitmezz tükenmez.

Rabbim turlu turlu sınarsın Beni halden Hale koyarsın, Tam doldum derken Beni Boşa koyarsın.

Ahmet Taner keskin
Hüseyin torunu
Maslahı: Karababa
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt